Följarna i chock Henrik Schyfferts nya bild på sig själv som ung

I veckan la Henrik Schyffert ut en bild på Instagram som väckte starka reaktioner.
Nu berättar följarna om den stora chocken.

Henrik Schyffert är en av Sveriges mest folkkära komiker och manusförfattare. Han slog igenom redan i 20-årsåldern och är bland annat kände från sin tidigare medverkan i humorgrupperna Killinggänget och Hassangänget. Tidigare i år fick han även en Guldbagge för filmen Spring Uje spring och är också aktuell med en ny säsong av serien Sjölyckan som visas på TV4.

Under sina år som aktiv har Henrik byggt sig en trogen följarskara. Nu lägger han ut en bild på Instagram som väcker starka reaktioner hos följarna.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Henrik Schyffert och Nour El Refais tips till sitt unga jag

Tillsammans med flickvännen Nour El Refai har Henrik podden Nours Poddelipodd och där pratar paret om allt mellan himmel och jord. Ofta kommer de in på hur de mådde och tänkte förr, och under ett avsnitt ger de tips till sitt 20-åriga jag.

LÄS MER: Pernillas nya detaljer om kärleken

– Passa på nu, du kommer att bli fulare. Gud vad man håller på och är ängslig över sitt utseende och håller på i onödan. Om man bara visste hur mycket fulare man kommer bli så hade man ju bara mått bra helt enkelt, säger Nour i avsnittet varpå Henrik lägger till:

– Träna ben också. På riktigt. Man tänker att det är helt oviktigt och därför bara kör bröst och armar. Men jag har så ont i ryggen nu för tiden. Jag kommer knappt upp ur sängen för att jag har så dålig benstyrka.

Följarnas chock efter bilden på Henrik

Men det är inte bara i deras podd som man får resa tillbaka i tiden. Även på Instagram bjuder Henrik Schyffert nu på en bild från förr.

”19 år gammal. MTV på Hawley crs. i London. Jobbar som produktionsassistent och sitter och fyller i körschema för nästa dags VJ-skift. Lugn på utsidan. Osäker och helt jävla vilse på insidan. Uppkavlade ärmar och pomada i håret”, skriver han under bilden.

I kommentarsfältet är det många som minns tillbaka till den goda tiden och som berömmer komikern för den otroliga resa han gjort sedan dess. Men många uttrycker även sin chock. Flera trodde nämligen först att det var en ung Leonardo Dicaprio som de kollade på.

”För en sekund såg jag Leonardo DiCaprio!”, skriver bland annat en följare.

”Du är lik Leonardo Dicaprio på bilden!”, skriver en annan av Henrik Schyfferts följare.

LÄS OCKSÅ: Därför förlovar sig inte Mikael Sandström och Lotta Engberg

LÄS OCKSÅ: Martin Melin och Camilla Läckbergs tjafs om sonen Charlie

FOTO: TV4