LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mycket pengar tjänar Bianca Ingrossos vänner och anställda – alla löner

15 feb, 2024 
Bianca Ingrossos vänner
Bianca Ingrosso är ekonomiskt oberoende och har tjänat ihop en enorm summa pengar de senaste åren.
Men hur rika är egentligen hennes närmsta vänner?
Hänt har begärt ut deras löner hos Skatteverket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejtBrand logo
Bianca Ingrosso om dejtandet och det omtalade retreatet – då var hon senast på dejt

Bianca Ingrosso, 29, lever sitt bästa liv. I julas gick tv-profilen ut med att hon mådde riktigt dåligt och därför bestämde hon sig för att göra ett riktigt krafttag 2024. Hon inledde det nya året med att checka in på kursgården Bara vara, i Rättvik, och snart därefter åkte hon på en lyxig resa till Mexiko.

Det verkar som att Bianca behövde fly vardagen en stund och se senaste veckorna har hon skrivit att hon mår bättre än någonsin.

Bianca Ingrosso är ekonomiskt oberoende – enorma framgångarna

De senaste åren har Bianca Ingrossos psykiska hälsa svajat rejält. Hon har upplevt höga toppar och djupa dalar. Något som däremot gått spikrakt uppåt är hennes ekonomiska situation. Bianca är ekonomiskt oberoende och har tjänat miljontals kronor på sina företag.

Annons

Entreprenören är väldigt generös och köper ofta presenter till sina nära och kära. Vi minns väl alla när Bianca gav sin bästa vän Lovisa Worge, 27, 100 000 kronor i bonus 2021.

Men hur mycket pengar tjänar egentligen Biancas närmsta vänner och anställda? Det har Hänt tagit reda på och listar dem alla nedan!

OBS: Siffrorna här nedanför visar fastställd förvärvsinkomst i Sverige under 2022. Vinster i bolag och inkomster utomlands är ej medräknade.

Saga Sundberg, 20, content creator på Bianca Ingrosso AB

Fastställd förvärvsinkomst: 52 500 kronor.

Annons

Saga har tagit över rollen som Bianca Ingrossos högra hand. Tidigare var det Lovisa Worge och därefter kom Julia Höjner in i bilden en snabb vända. Saga är dessutom ihop med poddaren Rosanna Charles, 35.

Vad gör Saga om dagarna då? Jo, hon skapar innehåll åt Bianca helt enkelt! 2022 var hon dock ännu inte anställd och hade precis tagit studenten, så hennes lön hamnar längst ner på listan.

Emelie Feola, 25, koordinator på Bianca Ingrosso AB

Fastställd förvärvsinkomst: 411 500 kronor.

Annons

Heter man Bianca Ingrosso behöver man inte bara en högra hand. Emelie jobbar som hennes assistent och underlättar en hel del i vardagen. De är dessutom väldigt nära vänner och Emelie var med på resan till Mexiko.

Delar man Emelies lön på tolv får vi en månadslön på cirka 32 000 kronor.

Johanna Hamrén, 38, vd för Caia Cosmetics

Helen Preutz

Fastställd förvärvsinkomst: 960 500 kronor.

Våren 2023 tog Johanna Eriksson Hamrén över rollen som vd för Caia Cosmetics. Innan dess jobbade hon som vice vd på hudvårdsmärket Estelle & Thild.

Annons

2022 kunde Johanna ta ut en månadslön på strax över 80 000 kronor.

Lucas Feola, 26, Head of brand på ANI Jewels

Jari Kantola/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 1 007 100 kronor.

Lucas Feola landar på en andraplats på listan. Han har synts i Bianca Ingrossos närhet i många år. Han började karriären som assistent åt Alice Stenlöf, 27, men är numera alltså anställd på ANI jewels, vilket är Lovisa och Biancas smyckesmärke.

Det betalar bra att jobba med dessa kvinnor! Lucas månadslön landar på imponerande 83 925 kronor.

Annons

Vanessa Lindblad, 39, Bianca Ingrossos manager

Karin Törnblom/TT

Fastställd förvärvsinkomst: 2 832 400 kronor.

Vinnaren är Bianca Ingrossos manager! Vanessa Lindblad har tjänat många miljoner på att bygga ett imperium tillsammans med tv-profilen. 2016 började de jobba ihop och Vanessa såg direkt potential i Bianca.

– Hon var en vilsen, oslipad diamant som idag går in i styrelserummet och vet precis vad hon vill, har Vanessa Lindblad sagt till Resumé om Bianca Ingrosso.

Vad kunde Vanessa ta ut i månadslön 2022? Cirka 236 000 kronor. Inte illa!

FOTO: TT

Annons