LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här bor Bianca Ingrosso på semestern – så mycket kostar enorma lyxvillan

30 jan, 2024 
Bianca Ingrosso befinner sig just nu på en lyxig jobbresa i Mexiko med sin assistent Emelie Feola.
Nu visar Bianca upp bilder inifrån deras lyxiga villa!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det går bra för Bianca Ingrosso, 29, hennes karriär bokstavligen blommar just nu. Det otroligt framgångsrika sminkvarumärket Caia kommer att expandera internationellt till flera länder. På sidan av det har har Bianca ett smyckesföretag och ett klädmärke, för att inte nämna hennes alldeles egna talkshow.

Bianca Ingrossos bilder från lyxsemestern

Nu har hon tagit jobbet utomlands. I skrivande stund befinner sig Bianca och hennes assistent Emelie Feola på en jobbresa i Tulum, Mexiko. Duon verkar vara där för att arbeta och samtidigt få inspiration i hela två veckor.

Villan de har checkat in på strålar minst sagt lyx precis i Bianca-anda. Enligt Instagram ser Emelie och Bianca ut att bo på hotellet Jashita Tulum Luxury Villas.

Screenshot Bianca Ingrossos Tik Tok

Här bor Bianca Ingrosso i Tulum

Hotellets Instagramkonto har delat Biancas storys som hon har publicerat på villan. Företaget har även kommenterat under Biancas bilder och tackat henne för att de bor där. Bianca följer även hotellets konto på Instagram.

Annons

Enligt Jashita Tulum Luxury Villas hemsida kostar det ungefär 220 000 kronor för att bo där i 14 dagar. Alltså en saftig summa! Villan går i vackra beiga och vita toner och är minst sagt maffig med flertals rum.

FOTO: INSTAGRAM, DISCOVERY +

Annons