LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Detta vill Bianca Ingrosso döpa sitt framtida barn till: ”Är det absurt?”

09 dec, 2023 
Linn Seipel
bianca ingrosso med lilla kali
Bianca Ingrosso är väldigt barnkär har vi kunnat se sedan brorsan Oliver Ingrossos lilla son Kalí kom till världen.
Nu avslöjar hon namnet på sin framtida dotter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Bianca Ingrossos, 28, karriär blommar ordentligt just nu och kanske framförallt med sminkmärket Caia. Nyligen avslöjade hon på sin Instagram att varumärket kommer att expandera internationellt till flera länder.

Ett av vilka är vårt grannland Norge, där Bianca i samband med detta nyligen samarbetat med norska influencern Gine Margarethe. Gine var med och tog fram en kollektion för Caia och i en video på Youtube pratar de om sminkprodukterna. Varav en av ögonskuggorna i kollektionen har namnet ”Bambi”, varpå Gine utbrister:

– Om jag skulle få barn så skulle den heta Bambi.

Bianca Ingrosso: Jag vill döpa min dotter till Caia

Bianca skrattar och säger att det låter bra, för att sedan skifta till en betydligt mer allvarsam blick. Sedan säger hon:

Annons

– Jag vill ju döpa min dotter till Caia, är det absurt?

– Nej, det är att göra två flugor i en smäll, svarar Gine.

– Exakt!, säger Bianca och skrattar.

Bianca ingrosso gine margarethe

Bianca Ingrosso om att skaffa barn – vill ha många

– Alltså jag vill ju fortfarande väldigt gärna ha barn, många barn. Men jag har inte alls samma stress som jag hade när man var ung. Jag tror att det är väldigt naturligt när man blir äldre och kommer in i vuxen-livet och kanske har mycket på jobbet eller har ett väldigt härligt liv, vilket jag har. Så då blir ju barn mer och mer, alltså inte mindre viktigt men det är inte min prioritering just nu, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Just nu vill jag bara leva, jag vill ha kul, jag vill njuta, jag vill bli kär, jag vill flytta in i min lägenhet, alltså jag älskar mina bolag och älskar mina vänner, min familj. Så att, det klart att jag fortfarande vill ha barn, men inte så som förut att det var stress och att jag kände såhär “innan 30!”, jag har verkligen ingen stress.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons