TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Bianca Ingrossos plötsliga barnbesked – nu berättar hon: ”Ingen stress”

20 nov, 2022 
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso har länge varit öppen med att hon vill ha många barn. Nu kommer hon med ett nytt besked.
– Jag tror att det är väldigt naturligt, säger hon i sin senaste vlogg.
Annons
Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippetBrand logo
Här sätter Bianca Kristian Luuk på plats – se klippet

Bianca Ingrosso, 27, har tidigare berättat i olika intervjuer att hon längtar efter att skaffa barn. Allt hon gör idag gör hon för att kunna bli en bra mamma om några år och kunna ge allt till sina barn.

Detta är ingen nyhet för dem som följer Bianca. Under den nionde säsongen av Wahlgrens värld öppnade Bianca dessutom upp för tittarna om sin graviditet och de stora känslorna kring den. Vi fick även följa henne under sorgearbetet efter aborten som följde.

Bianca är inte den enda som längtar, även mamma Pernilla Wahlgren, 54, har uttryckt sina känslor inför ett litet barnbarn.

Bianca Ingrossos barnbesked i tv

Tidigare i år gästade Bianca Efter fem och då berättade hon om sina känslor kring att skaffa barn i framtiden.

Annons

– Jag tänker att jag är ung och jag har inga barn så jag kan ju jobba så här mycket nu utan att det går ut över någon annan. Sen när jag får barn kan jag ”take a step back”. Jag jobbar ju verkligen för mina framtida barn så jag kan ge dem mer tid, sa Bianca i den tv-sända intervjun.

Sedan dess har mycket hänt. I somras gjorde Bianca och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 28, slut och hon har bearbetat uppbrottet genom att njuta av egentid och fokusera på sig själv.

I Biancas senaste vlogg på Youtube berättar hon om tiden efter uppbrottet och hur man ska hantera att sitt ex träffar andra. Men i vloggen kommer också barnfrågan på tal.

Biancas nya besked om att skaffa barn

Det är nämligen en följare som undrar hur Bianca tänker kring att skaffa barn nu för tiden.

– Alltså jag vill ju fortfarande väldigt gärna ha barn, många barn. Men jag har inte alls samma stress som jag hade när man var ung. Jag tror att det är väldigt naturligt när man blir äldre och kommer in i vuxen-livet och kanske har mycket på jobbet eller har ett väldigt härligt liv, vilket jag har. Så då blir ju barn mer och mer, alltså inte mindre viktigt men det är inte min prioritering just nu, säger Bianca i vloggen och fortsätter:

– Just nu vill jag bara leva, jag vill ha kul, jag vill njuta, jag vill bli kär, jag vill flytta in i min lägenhet, alltså jag älskar mina bolag och älskar mina vänner, min familj. Så att, det klart att jag fortfarande vill ha barn, men inte så som förut att det var stress och att jag kände såhär “innan 30!”, jag har verkligen ingen stress.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons