lars lasseman larsson

Therese Larssons oro för familjemedlemmen – till sjukhus igen: ”Sämre”

Lars ”Lasseman”Larsson och Therese Larsson

Lassemans hustru Therese Larsson uttrycker sin oro för familjens minsta medlem som tvingats åka till sjukhus och söka vård igen.
”Hjärtklaffarna sluter inte tätt”, skriver Therese.
Lassemans bakslag i renoveringen
0:39

Efter reklamen: Lassemans bakslag i renoveringen

(0:39)

Slå på ljud

Arvingarnas egna Lars ”Lasseman” Larsson, 50, har fått stå värd för bandets två tv-serier – Arvingarnas jul – hemma hos Lasseman och Arvingarnas sommmar – fest på Lassemans altan.

Båda serierna har gjort succé bland tittarna och förra året kunde Lasseman och hustrun Therese Larsson, 47, avslöja att huset som nu har blivit välbekanta för tittarna sålts och att paret hade köpt ett nytt hus som de ska renovera.

Beskedet om Arvingarna jul – hemma hos Lasseman

På Lasseman och Therese gemensamma Instagramkonto delar de med sig av uppdateringar om hur det går med deras pågående renovering av det nyköpta huset. Nyligen fick deras följare en glimt av hur inspelningen av Arvingarnas jul såg ut i förra huset.

”Nästan exakt två år sedan vi spelade in ”Arvingarnas jul - Hemma hos Lasseman” i vårt förra hus. Vi hade julpyntat rejält redan i mitten av november. Väldigt intensiva dagar men oj så kul det var.”, skrev paret på husets Instagram och hintade om att det kanske blir ytterligare en säsong – fast i det nya huset.

”Vem vet - det kanske blir ett nytt program i vårt nya hus en vacker dag. Hade inte det varit kul?”

Och beskedet togs emot med glädje från följarna som hoppas på att få se mer av Arvingarna.

”Det hoppas vi med. Så himla bra”, kommenterade en följare.

”Hoppas att det blir ett nytt program på lassemans altan för det var ett mycket bra program”, skrev en annan.

Oron med familjemedlemmen: ”Blivit sämre”

Men efter det beskedet om att Arvingarnas jul kanske får ytterligare en säsong kommer nu ett bakslag för Lasseman och Therese. Det är nämligen familjens minsta medlem, hunden Ella, som har blivit sjuk och tvingats åka till veterinären. På Thereses Instagram skriver hon om oron för lilla Ella vars hälsa försämrats.

”Dags för ultraljud på Ellas hjärtat igen. Hjärtklaffarna sluter inte tätt så vi ska om det blivit sämre. I så fall blir det medicin”, skriver Therese på sin Instagram.

FOTO: Tommy Holl/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN