LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos första ord efter försvinnandet: ”Saknar det redan”

15 jan, 2024 
Bianca Ingrosso har befunnit sig på en resa för sitt välbehag.
Nu väljer influencern att berätta om sin upplevelse.
”Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sigBrand logo
Bianca Ingrosso reagerar på Pernillas udda knep – det unnar hon sig

Bianca Ingrosso, 29, meddelade härom veckan att hon skulle åka till Bara vara. En kursgård där det finns möjlighet till terapi och kurser. Anledningen var på grund av att hennes mående var på botten.

”Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende.”, skrev hon bland annat.

Nu är influencern hemma igen och beskriver besöket som hennes ”livs resa”.

Bianca Ingrosso: ”Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar”

Det är på Instagram story som Bianca berättar om upplevelsen.

”Hemma från mitt livs resa på Bara Vara. Svårt att sätta det i ord för den som inte upplevt det själv. Just nu låter jag ordet WOW få lysa genom mina ögon av värme, trygghet, harmoni, kärlek och ett djupt lugn.”, skriver Bianca.

Annons

Hon fortsätter:

”Känner att jag vill behålla det för mig själv tills vidare. Konstigt att komma hem efter dessa underbara dagar. Saknar det redan. T.o.m morgon meditationen saknar jag nu haha…! Trodde jag aldrig skulle säga det för tre dagar sen. Ni som vet..!!”

Bianca berättar om sin upplevelse på Instagram.

Bianca om nyfunna bekantskapen: ”Vänner jag inte ens vet namnet på”

Bianca konstaterar vidare att hon har fått nya vänner.

”Mest av allt saknar jag alla mina nyfunna vänner. Vänner jag inte ens vet namnet på och knappt utbytt ord med men känner genom deras energi av smärta, ilska, sorg och massa glädje. Tystnaden. Den är så oerhört vacker. Själen i deras ögon. Vackraste människorna är ni. Varenda en av er.”

Hon avslutar sedan med orden:

”Tack för att ni hjälper mig hitta min styrka genom att vara sårbara i er. Ni som ser detta. Snälla skriv till mig här så jag kan få fortsätta dela livet med er.” Tacksam att få vara här, i livet och vad allt det innebär. Somnar tryggt i min säng nu med ett leende på läpparna och själen tryggt i min egen famn.”

FOTO: TT

Annons