LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mycket kostar Pernilla Wahlgrens klänning i Allsång på Skansen

19 jul, 2023 
Hanna Bolander
pernilla wahlgren
Pernilla Wahlgren gör succé ännu en vecka i Allsång på Skansen.
Igår iklädd en vit klänning, med en saftig prislapp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledareBrand logo
Sofia Wistam om Pernilla Wahlgren som Allsång-ledare

Pernilla Wahlgren, 55, strålade igår under Allsång på Skansen, iklädd en vit långklänning med broderade detaljer i lila, rosa och grönt.

Allsången sänds varje tisdag, nytt för i år är att Pernilla axlat rollen som programledare. Där hon har tagit svenska folket med storm vecka efter vecka.

Den strålande Pernilla bar en klänning från märket byTiMo igår, vilket är samma märke som klänningen som prinsessan Sofia bar under Victorias födelsedag.

Så mycket kostade Pernilla Wahlgrens klänning

I och med den kungliga standarden kommer klänningen också med en stor prislapp. Om du vill sno stilen från Pernilla får du vara beredd att betala hisnande 5299 kronor, enligt Svensk Dam.

Carola Häggkvist gästade Allsången

Under gårdagens program gästade bland annat Carola Häggkvist, 56. Sångfågeln firar i år 40 år som artist och under gårdagens program skickade hon en blinkning till hennes omtalade uppträdande 2005. Det var då som Carola väckte stor uppmärksamhet efter att ha kastat en av blommorna från rabatten ut i publiken. Något som nästan gick i repris i tisdagens program.

Annons


Några av de andra gästerna som var på plats på scenen igår var Lucianoz och Hanna Hedlund. Men det satt även kända ansikten i publiken, bland annat TV4-profilen Jenny Strömstedt. Pernilla passade då på att dra ett fräckt skämt till Jenny, där hon räcker över trosorna som kastats upp på scenen.

Men det har inte bara varit guld och gröna skogar under Pernillas tid som programledare för Allsången. Hon har också fått en pekpinne från SVT gällande hennes programledarskap. Jessica Wahlgren avslöjade att Pernilla haft problem med att hålla sig från att svära, något som inte varit uppskattat av SVT.

Men trots pekpinnar har Pernilla trots allt haft stora framgångar som programledare. Förra veckan blev Allsång på Skansen åter igen veckans mest sedda program. Till skillnad från konkurrenten Lotta på Liseberg som hamnat i en mindre uppförsbacke och landar på plats fyra.

FOTO: TT

Annons