Mikael Sandström har sålt lyxvillan – det blev slutpriset

Ingen kan ha missat kärlekssagan mellan tv-doktorn Mikael Sandström och programledaren Lotta Engberg.
Nu skrivs ett nytt kapitel då Mikael sålt sitt hus i Hallstahammar.
Här hittar du allt om slutpriset för den lyxiga villan med inomhuspool!

Hela Sverige höll tummarna efter att den populära programledaren och sångerskan Lotta Engberg, 57, avslöjade i en intervju att hon hade en hemlig förälskelse i den minst like folkkäre tv-doktorn Mikael Sandström, 62. Känslorna sprakade och då Mikael en tid senare avslöjade att han och Lotta bestämt sig för att gå ut på en dejt väcktes snabbt hoppet hos tv-publiken.

Sedan dess har man kunnat följa Lotta och Mikaels kärlekssaga i såväl intervjuer som i tv-soffor och program. Nyligen dök de upp i TV4:s Tillsammans med Strömstedts där paret fick besök av programledarna Jenny Strömstedt och Nicklas Strömstedt. I programmet berättade de om sin kärlek och hur relationen snabbt utvecklats sedan de i slutet av förra sommaren gick ut som par offentligt.

Darin rörd till tårar efter kärlekskampen

– Jag vill inte tänka så mycket, jag vill känna. Jag vill känna och njuta. Det är så fantastiskt att få känna sig lycklig. Nu får jag tårar i ögonen bara för jag sa så, säger Lotta i programmet då hon berättar om sin starka kärlek för doktor Mikael.

Kampen i relationen

Att gå in i en ny relation är dock inte bara en dans på rosor. Mellan Lotta och Mikael är det framförallt avståndet som satt käppar i hjulet. Trots att de umgås så ofta det kan har paret hittills haft svårt att bestämma en spontanträff då Lotta bor i Göteborg medan Mikael sedan länge bor i en riktig lyxvilla i Hallstahammar.

För en tid sedan lade Mikael dock upp sitt flådiga boende för försäljning och snart kunde paret avslöja att de planerar att flytta ihop.

Hon har ju sålt sitt hus och jag håller på med mitt och ska sälja det... och flytta till Göteborg. Vi har faktiskt köpt ett hus, sa Mikael Sandström i en intervju med Expressen då.

Mikael Sandström om sorgen mitt i flytten

Trots att flytten till Göteborg innebär att Mikael kommer att kunna dela sin vardag med sin nya kärlek är det inte bara ett nöje för tv-doktorn att bryta upp sina rötter och lämna Hallstahammar. Mikael bodde tidigare i Lindesberg tillsammans med sin dåvarande sambo men då hon led av psykisk ohälsa var läkaren tvungen att flytta från staden då sambon tog sitt liv.

Doktor Mikaels hus i Hallstahammar såldes för 5,1 miljoner kronor

Doktor Mikael har precis sålt huset i Hallstahammar.

– Ja det finns ett visst vemod. Skälet till att jag flyttade hit var ju för att efter min sambos självmord så var inte Lindesberg en trevlig plats. Så jag flyttade egentligen inte hit 2010, jag flyttade från Lindesberg. Det var så jag kände då. Men det var väl fyllt sin plats ändå, säger doktor Mikael om flytten till Expressen.

För den som är intresserad av att köpa TV4-läkarens lyxvilla i Hallstahammar är dock för sen. Nu har nämligen villan med 369 kvadratmeter och inomhuspool klubbats igenom. Slutpriset blev 5,1 miljoner kronor. Trots att Mikael inte är direkt nöjd med vinsten då den ligger 395 000 kronor under utgångspriset är det minst sagt en bra dag i läkarens liv.

Flytten med kärleken Lotta är nämligen i full gång och på frågan kring när flyttbilarna går svarar Mikael Expressen:

– Idag. Nu, nu, nu!

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt avslöjar verkliga relationen till Mikael Sandström

LÄS OCKSÅ: Så är Anders Engbergs relation till ex-hustrun Lotta Engberg idag

FOTO: TT/TV4