LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så mycket är Pernilla Wahlgrens hus värt – ofattbara summan

21 maj, 2024 
För fyra år sedan la Pernilla Wahlgren vantarna på en öde bergstomt på Lidingö.
Idag står det ett pampigt lyxhus där som är rena rama ögongodiset.
Så här mycket kostar Villa Wahlgren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns vi Hans WahlgrenBrand logo
Så minns vi Hans Wahlgren

Ända sedan 2021 har Pernilla Wahlgren varit i full färd med att bygga sitt drömhus Villa Wahlgren på Lidingö. I december 2022 stod det äntligen klart, precis i juletider, vilket blev otroligt minnesvärt eftersom att slutet av december är en väldigt händelserik månad för familjen Wahlgren/Ingrosso.

Pernilla fyller ju nämligen år på julafton och bara två dagar senare är det dags för Christina Schollins födelsedag. Ytterligare några dagar senare fyller Oliver och Bianca Ingrosso.

Så att huset skulle stå färdigt till jul var med andra ord en total glädje och sedan dess har Pernilla verkligen börjat komma i ordning.

Så mycket kostar Villa Wahlgren

Det enda som återstår i dagsläget är att fixa till poolen och trädgården. Men invändigt är allt på sin plats i allra högsta grad.

Annons

Något som är väldigt unikt med Villa Wahlgren är att allt är designat helt efter Pernillas önskemål. När hon köpte tomten fanns det bara ett berg, men det som lockade var att Pernillas bästavän Emilia Karlsson bor precis granne.

Att bygga sitt egen-ritade hus blev med andra ord lösningen för Pernilla och sedan dag ett har hon fått hjälp av den välkända arkitekten Heidi Mikalsen.

Nu kan Hänt avslöja hur mycket Pernillas villa är värderad till och det är till den hiskeliga summan av 19 300 000 kronor!

Pernilla vädjar till följarna – behöver pooldäck

Man kan dock med lätthet anta att priset kommer gå upp ännu mer så fort poolen kommer på plats. Dock har det inte alltid varit självklart att ha en pool, eftersom det kan bli lite krångligt eftersom huset ligger på ett berg.

– Jag hade först lagt ner de där tankarna, men sen träffade jag på en arkitekt som kom på en lösning för poolen som var bra och jag hade ju redan bygglov för pool så jag kände att det bara var att köra, sa Pernilla Wahlgren till Expressen om poolen.

Planen har varit att poolen skulle varit klar nu till sommaren 2024. Men det verkar ha blivit aningen förskjutet och nyligen gick Pernilla ut med en efterlysning; hon behöver hitta någon som kan lägga pooldäck och poolräcke.

PERNILLA WAHLGREN
FOTO: INSTAGRAM

FOTO: DISCOVERY+/MAX, Henrik Isaksson/TT

Annons