LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren firade jul på akuten – berättar om händelsen

28 dec, 2023 
pernilla wahlgren
Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Nu berättar Pernilla Wahlgren om julfirandet som slutade på akuten.
– Vi blev jätteoroliga såklart, säger hon i Wahlgren & Wistam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Julafton är en intensiv dag för familjen Wahlgren som inte bara ska fira högtiden utan även Pernilla Wahlgrens, 56, födelsedag. I år slog familjen på stort och hade fixat en kör som sjöng för Pernilla i hennes hem, direkt när hon vaknade.

Därefter väntade julfirande med hela familjen samlad. För första gången fick Pernilla fira dagen med sitt älskade barnbarn Kalí. Den lille pojken som föddes i höstas har tagit familjen med storm och det var tydligt att hela familjen nu såg fram emot hans första jul.

Pernilla Wahlgren om julfirandet som slutade upp på akuten: ”Jätteoroliga”

Inför julen är ofta förhoppningarna stora och ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Så var det för Pernilla härom året när sonen Theo Wahlgren, 16, plötsligt blev sjuk och tvingades uppsöka vård på självaste julafton. I podcasten Wahlgren & Wistam berättar nu Pernilla om julaftonskvällen som slutade med ett besök på akuten.

Annons

– Det var en julafton när Theo blev sjuk medan vi var ute hos mamma och pappa på Värmdö. Plötsligt började Theo hosta jättemycket, skällhosta. Han var liten så man blir orolig. Jag ringer till sjukvårdsupplysningen, de lyssnar på honom och säger att det där är krupp så ni måste åka in på en gång. Vi blev jätteoroliga såklart. Så jag och Jocke då stoppar in Theo i bilen och åker till sjukhus, säger hon i podd-avsnittet.

Vidare förklarar Pernilla att både hon och exet Joachim Lennholm kände sig lugna så fort de fått hjälp på sjukhuset. Dessutom kom en vännina förbi med julbordsrester så julen blev inte så dum trots allt.

Pernilla Wahlgren om Theos hälsa idag – oron efter avvikelserna

Theos hälsa har även varit i fokus under hösten. Det var strax efter sommaren som Pernilla skrev att man upptäckt avvikelser vid en EKG-undersökning som sonen gjorde. Nu dagarna före jul fick han därför genomgå ett ultraljus på hjärtat som dock gav lugnande resultat.

”En timme senare återvände jag med ett eget barn som hade efterlängtat tid för ultraljud på hjärtat. ALLT såg bra ut…!!! Bästa julklappen vi kunde få…!”, skrev Pernilla om ultraljudet på Instagram härom dagen.

FOTO: Discovery+/Instagram

Annons