LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgren om oron för sonen Theo – orden om hjärtundersökningen

19 dec, 2023 
PERNILLA WAHLGREN, THEO WAHLGREN
Oron var total för Pernilla Wahlgrens yngsta son Theo.
Nu har de varit och kollat upp sonens hjärta efter ett avvikande EKG.
”Orolig Theo och oroliga föräldrar”, skriver Pernilla.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Det händer mycket för Pernilla Wahlgren, 55, just nu. För tre veckor sedan gifte hon sig i hemlighet med Christian Bauer, 57. Det blev en fantastisk ceremoni en gnistrande vit lördag i december och tack vare att de lyckades hålla allt hemligt så blev bröllopet väldigt privat och lugnt.

Förutom det så närmar sig julen och nu är det faktiskt inte alls långt kvar till dopparedan. Just för familjen Wahlgren/Ingrosso är det många firanden som väntar härnäst. Pernilla Wahlgren fyller år på julafton, Christina Schollin fyller år på annandagen och både Bianca och Oliver Ingrosso fyller år dagen innan nyårsafton.

Pernilla Wahlgren lussade på sjukhuset – tillbaka efter en timme med sonen Theo

Det finns även en annan viktig tradition för Pernilla i december. Det är att vara en del av lusse-tåget på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Det är Kristin Kaspersen som startade traditionen för 23 år sedan och varje år får hon ihop ett gäng kändisar som går runt och sjunger julsånger på sjukhuset.

Annons

Förutom Pernilla var bland annat Theoz, Pär Lernström, Tess Merkel, Viktor Frisk, Martin Stenmarck, David Lindgren, Renée Nyberg, David Hellenius, Leon Fahlén, Kristin Kaspersen och Hampus Hedström med och lussade.

”Julens viktigaste dag - då vi artister, trollkarlar och programledare samlas på Astrid Lindgrens Barnsjukhus och sjunger och delar ut julklappar till de barn som är inlagda och vistas på sjukhus under julen.Tack till Kristin Kaspersen som drar ihop gänget varje år! Tror det började för 23 år sedan..! Sån fin och viktig tradition.”, skriver Pernilla på Instagram om lusse-tåget.

THEO WAHLGREN

Theo Wahlgren till sjukhus – behövde kolla upp hjärtat

Däremot blev det lite extra känsligt för Pernillas del. Bara en timme senare var hon nämligen tillbaka på sjukhuset. Denna gång var det inte för att sjunga för andra barn utan för att kolla upp hur det står till med hennes egna barn, Theo Wahlgren, 16. Som tur var visade det sig att det inte var någon fara.

Annons

”En timme senare återvände jag med ett eget barn som hade efterlängtat tid för ultraljud på hjärtat. ALLT såg bra ut…!!! Bästa julklappen vi kunde få…!”, skriver Pernilla om ultraljudet.

I ett nytt inlägg på Instagram berättar Pernilla vad det egentligen var som låg bakom Theos inbokade besök på hjärtavdelningen.

”Det blev lite extra känsligt för mig i går, eftersom jag efter detta stannade kvar på sjukhuset för undersökning av eget barn. I detta fall Theo som var inbokad på hjärtundersökning på Barnhjärtcentrum på KS, efter sin avvikelse på sitt EKG som upptäcktes i höstas. Orolig Theo och oroliga föräldrar som nu kan andas ut - då ultraljudet inte visade på några fler avvikelser..!! BÄSTA julklappen vi kunde få..! Ta hand om er alla där ute , och särskilt alla ni med sjuka barn. Vilka oerhörda hjältar dessa barn är och så många små kämpar vi träffade i går..! Jag önskar er alla en fin jul…”, skriver Pernilla.

FOTO: Instagram, Discovery+

Annons