hänt exklusivt

Så mår Let's dance-programledaren efter smärtorna – nu är det klart

Petra Mede

Petra Mede tvingades abrupt ställa in sina föreställningar strax innan jul efter att drabbats av smärtor i ryggen.
Så hur mår Let's dance-programledaren idag?
Nu är ett beslut fattat för hennes yrkesliv – det bekräftar Medes presskontakt för Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”
0:52

Efter reklamen: Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

(0:52)

Slå på ljud

Det var i mitten av december som Petra Mede, 52, meddelande att hon tvingades ställa in flera av sina föreställningar av humorshowen 50/50 som handlar om livet efter just 50.

Komikern och programledaren hade då drabbats av rejäla smärtor som ledde till att hon inte kunde arbeta som planerat. I ett inlägg på Instagram förklarade hon vad som hade hänt.

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skrev Petra i december.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Hälsobeskedet för Petra Mede efter smärtorna – nu står det klart

Så hur har det då gått för Petra och hennes rygg? När Hänt når Petra Medes presskontakt står det klart att Petra blivit bättre.

I ett meddelande till Hänt bekräftar Peter Jansson beslutet som har fattats för kommande jobb.

”Petra spelar sina föreställningar som planerat på Scalateatern”, skriver han.

År 2022 blev ett intensivt år för Petra som förutom ett fullspäckat jobbschema även blev mamma för andra gången. Under Let's dance-säsongen arbetade hon höggravid och i början av sommaren föddes den lilla flickan som fick namnet Paula.

Petra Mede om tvåbarnschocken: ”Väldigt tumultartad”

Petra har tidigare berättat om att det inte var en dans på rosor att bli tvåbarnsmamman. Det kom nämligen på tal då hon gästade TV4:s Efter fem.

– Jag var irriterad på alla! Först var det så att ”allt är underbart, och de får varandra och allt blir bra”, också sen när lilla Paula kom så var det enda folk sa ”har du känt av tvåbarnschocken?”. Varför nämnde ingen den?, sa Petra i programmet och fortsatte:

– Men den var verkligen där. Sen tänker jag att första tiden är väldigt tumultartad. Hela livet förändras ju. Det är ju en lite varelse och man vet inte vem hen är.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN