ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så mår Let's dance-programledaren efter smärtorna – nu är det klart

05 jan, 2023 
Petra Mede
Petra Mede tvingades abrupt ställa in sina föreställningar strax innan jul efter att drabbats av smärtor i ryggen.
Så hur mår Let's dance-programledaren idag?
Nu är ett beslut fattat för hennes yrkesliv – det bekräftar Medes presskontakt för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”Brand logo
Intima stunden på hotellet: ”Hånglade upp varandra”

Det var i mitten av december som Petra Mede, 52, meddelande att hon tvingades ställa in flera av sina föreställningar av humorshowen 50/50 som handlar om livet efter just 50.

”På grund av problem med ryggen har jag tvingats ställa in föreställningar före jul. Jag hoppas innerligt att ni har möjlighet att flytta fram biljetterna till januari. Då lovar jag vara extra rolig”, skrev Petra i december.

Annons

Hälsobeskedet för Petra Mede efter smärtorna – nu står det klart

Så hur har det då gått för Petra och hennes rygg? När Hänt når Petra Medes presskontakt står det klart att Petra blivit bättre.

I ett meddelande till Hänt bekräftar Peter Jansson beslutet som har fattats för kommande jobb.

”Petra spelar sina föreställningar som planerat på Scalateatern”, skriver han.

År 2022 blev ett intensivt år för Petra som förutom ett fullspäckat jobbschema även blev mamma för andra gången. Under Let's dance-säsongen arbetade hon höggravid och i början av sommaren föddes den lilla flickan som fick namnet Paula.

Petra Mede om tvåbarnschocken: ”Väldigt tumultartad”

– Jag var irriterad på alla! Först var det så att ”allt är underbart, och de får varandra och allt blir bra”, också sen när lilla Paula kom så var det enda folk sa ”har du känt av tvåbarnschocken?”. Varför nämnde ingen den?, sa Petra i programmet och fortsatte:

– Men den var verkligen där. Sen tänker jag att första tiden är väldigt tumultartad. Hela livet förändras ju. Det är ju en lite varelse och man vet inte vem hen är.

FOTO: TT

Annons