Så mår Isabella från Älskar, älskar inte idag – efter uppbrottet från André

Isabella Gunnarsson Fröstrup & André från Älskar, älskar inte

Isabella Gunnarsson Fröstrup och pojkvännen André från Älskar, älskar inte har gjort slut.
Nu berättar Isabella hur hon mår efter uppbrottet.

De senaste månaderna har tittarna fått följa Isabella Gunnarsson Fröstrup och ex-pojkvännen André i succéserien Älskar, älskar inte. André är från Brasilien och under programmets gång har de fått testa på hur det är att bo tillsammans i Sverige med kulturkrockar och allt vad det innebär.

Vid programmets slut framgick det att Isabella och André fortfarande var par, men under veckan gick Isabella ut med att de faktiskt bestämt sig för att gå skilda vägar. Nu berättar hon för sina följare hur hon mår efter uppbrottet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tog det slut mellan Isabella och André

LÄS MER: Älskar, älskar inte-Sandra avslöjar parets storbråk
Exklusivt

Det är i en video på Instagram som Isabella berättar om uppbrottet. I videon berättar hon att hon förstått att det inte varit helt rätt under en längre tid men att hon på grund av sin kärlek till André försökt förtränga det. Men efter att hon hade sett en lista på punkter som visar att du inte är i en bra relation förstod hon att hon var tvungen att göra något åt saken.

– Nu när jag fått lite distans till det och jobbat på mig själv så har jag blivit mycket starkare och det är nog därför jag ens är kapabel till att ta det här beslutet idag. Det spelar liksom ingen roll vad någon hade sagt i höstas när han var här för jag hade inte lyssnat ändå för jag ville inte tro på att det var så, säger hon i videon.

Efter inlägget har Isabella möts av kärlek och stöd från flera hundratals följare, och i ett nytt inlägg på Instagram tackar hon för det fina stödet.

”Jag har inga ord för kärleken och stödet jag fått från er. Ett tack räcker inte. Jag är så rörd av systerskapet som har visat sig. Jag känner mig stark, stöttad och älskad av både mig själv men också er”, skriver hon.

Så mår Isabella idag – efter uppbrottet

Men trots att informationen om uppbrottet är nytt för tv-tittarna har det faktiskt gått några månader sedan Isabella träffade André för sista gången. På hennes Instagram skriver hon om vad som har hänt sedan dess och hur hon mår idag.

”Jag vill mest bara säga att jag är OKEJ. Det är många som är oroliga och jag förstår det. Men det var 5 månader sedan vi filmade sist. Det har hänt ganska mycket inom mig sedan dess”, skriver hon innan hon fortsätter:

”Det var en lättnad när han åkte hem. Jag kommer ihåg att jag sa det till en inslagsproducent, ”det låter hemskt att säga men det ska faktiskt bli skönt att han åker hem”. Friheten började faktiskt där någonstans, jag började känna att jag kunde andas igen. Jag hade kippat efter luft så himla länge. I onsdags kunde jag äntligen ta ett djupt andetag igen. Jag är fri.”

Och i kommentarsfältet möts hon återigen av kärlek och pepp från sina följare.

”Du är helt otrolig. Älskade person”, skriver bland annat en följare.

”Inget ont utan att det har något gott med sig. Att du är öppen kan säkert hjälpa andra på vägen. Styrka till dig”, skriver en annan.

Hänt har sökt André.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejbert om verkliga familjelivet med Joacim och dottern Wilda

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynning akut till barnmorskan veckor före förlossningen

Senaste nytt