Så mådde Olivia Baldwin när hon kom hem från Robinson

Olivia Baldwin Robinson

Deltagarna i Robinson utsätts för en både psykisk och fysisk påfrestning under deras medverkan i programmet.
I en intervju med Hänt berättar Olivia Baldwin nu hur hon faktiskt mådde när hon kom tillbaka från inspelningen.
– Det gick månader, säger hon.

Videon kunde inte hittas

Robinson börjar lida mot sitt slut och de deltagare som är kvar har nu befunnit sig på ön i flera veckor. Att leva på en öde ö, utan varken särskilt mycket mat eller andra bekvämligheter, under så lång tid tär på både kropp och själ, och många av deltagarna har därför tappat en hel del i vikt.

Nu berättar Robinson-deltagaren Olivia Baldwin hur hela resan påverkade hennes hälsa och hur hon faktiskt mådde när hon kom hem.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olivia Baldwin om samtalet som klipptes bort

När deltagarna tillslut fick väga sig i programmet för att se hur deras kroppar hade reagerat på omständigheterna var reaktionerna blandade. Vissa blev glada över att se att de tappat vikt medan andra rent utav blev förtvivlade. Men reaktionerna fick de att reflektera, och efter invägningen i programmet hade Olivia, Joanna Swica och Annica Lundgren Frisk ett samtal om det hela som dessvärre klipptes bort.

– De klippte ju bort ett helt samtal efter invägningen med mig, Joanna och Annica. Ett väldigt fint och bra samtal just om vikt och sånt som jag nog hade förväntat mig skulle vara med, för jag tror det är viktigt, berättar Olivia för Hänt.

Hon förklarar att både hon och Annica delade med sig av sina resor där en av de kämpat för att gå ner i vikt medan den andra kämpat för att gå upp.

– Jag tror det hade varit bra för tittarna att se det för just vikt är ju ett väldigt känsligt ämne och vi var så öppna med alla perspektiven. Så det var väldigt dumt av de att inte ta med det, säger Robinson-deltagaren.

Så mådde Olivia när hon kom hem från Robinson

När Olivia kom hem från Robinson märkte hon absolut att det var något annorlunda med hennes kropp.

– Jag mådde ändå bra. Det enda var väl att man vräkte i sig hur mycket mat som helst. Det gick nog månader tills jag kände att jag ändå kunde äta på ett normalt sätt, för jag kunde äta tre-fyra portioner och inte känna mättnadskänsla.

– Men sen tror jag ändå att min kropp påverkades minst för jag vet att många fick strul med magen. Men jag löste det på något sätt, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens pik till Carola Häggkvist efter missen i Eurovision

LÄS OCKSÅ: Robinson-Annki Nilsson om konflikten med Ludvig Andersson

FRÅN FÖRSTASIDAN