LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför sänds repriser av Malou efter tio – TV4 om beslutet

02 nov, 2020 
Malou von Sivers
Foto: TT
Malou efter tio syns som vanlig i tv-rutan men den uppmärksamma tittaren kanske såg att det under måndagsmorgonen var en repris.
Nu förklarar TV4 varför Malou von Sivers inte finns på plats live i studion under den pågående säsongen.
Annons
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”Brand logo
Tittarilska mot Malou efter tio – efter Malou von Sivers löfte: ”Orkar inte”

Varje morgon året runt kan TV4-tittarna ta del av det senaste som skett i världen via kanalens morgonprogram Nyhetsmorgon. Det bjuds inte bara på nyheter utan även recept, längre intervjuer och triss-skrapning.

Programledarna har under årens gång blivit folkkära profiler och är det någon som plötsligt saknas där tittarna snabba med att lägga märke till detta.

Malou von Sivers har idag sitt egna program

Efter Nyhetsmorgon drar Malou von Sivers, 67, program igång. I Malou efter tio bjuder programledaren på långa intervjuer under två timmar. Till skillnad från Nyhetsmorgon så har Malou efter tio säsongsuppehåll ibland. Programmet har nu pågått ända sedan 2006 med pauser över sommaren och julen.

I somras försvann dock inte Malou från kanalen bara för att det var uppehåll – istället passade hon på att vikariera i just Nyhetsmorgon, något som uppskattades rejält av tittarna.

Men när hösten väl var kommen drog en helt ny säsong igång av hennes egna program. Varje vardagsmorgon klockan tio är Malou i rutan med ett sprudlande nytt avsnitt – däremot ser det annorlunda ut denna vecka.

Annons

Därför sänds repriser av Malou efter trio

Även om Malou syns i tv-rutan under samma klockslag som vanligt så är det plötsligt bara repriser som visas. Detta trots att säsongen inte nått sitt slut.

Nu berättar TV4 anledningen till varför det endast är gamla avsnitt som sänds mitt under säsongen.

”Det är reprisvecka den här veckan på grund av USA-valet. Malou är en av programledarna i vår valsatsning”, skriver Mia-Li Hallengren, pressansvarig för programmet i ett meddelande till Hänt.

Sebastian von Sivers Haage och Malou von Sivers
Sebastian von Sivers Haage är son till Malou von Sivers. Foto: TT

Det är inte bara Malou efter tio som påverkas av valsatsningen. Under måndagsmorgonen dök plötsligt Sebastian von Sivers Haage upp i Nyhetsmorgon som programledare – efter en lång tids paus. TV4 har tidigare berättat att Sebastian var på plats för att täcka upp för de andra programledarna som också arbetar med valsatsningen.

Annons