LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför är Sebastian von Sivers Haage tillbaka i TV4:s Nyhetsmorgon

02 nov, 2020 
Sebastian von Sivers Haage
Foto: TT/Instagram
Under måndagsmorgonen dök plötsligt Sebastian von Sivers upp i Nyhetsmorgon.
Nu förklarar TV4 anledningen till hans oväntade återkomst i programmet!
Annons
Sebastian von SiversBrand logo
Sebastian von Sivers

När Peter Jihde, 49, meddelade att han skulle sluta som programledare för TV4:s succéprogram Nyhetsmorgon, spekulerades det flitigt om vem ersättaren skulle bli. Till slut stod det klart att Malou von Sivers, 67, son Sebastian Von Sivers Haage, 33, hade fått uppdraget.

Det dröjde dock bara ett par månader efter att Sebastian hade börjat synas i rutan – tills han plötsligt försvann. TV4 meddelade då tittarna att Jesper Börjesson, 49, och Soraya Lavasani, 38, skulle ersätta Sebastian då han hade gått vidare med andra uppdrag på kanalen.

Det jobbar Sebastian von Sivers Haage med idag

Sebastian har sedan dess arbetat med Efter fem tillsammans med bland andra Tilde de Paula Eby, 47, och Axel Pileby, 34. Däremot har han inte synts på tv-rutan utan istället arbetar Sebastian med programmet bakom kameran.

Sebastian von Sivers och Malou von Sivers
Sebastian von Sivers är son till TV4-profilen Malou von Sivers.

När Hänt träffade Sebastian i slutet av förra året kom han dock med ett glädjebesked – det var nämligen inte sista gången som TV4-tittarna hade fått se honom framför kameran.

Annons

– Inte i Efter fem, där är jag producent och det trivs jag bra med. Nyhetsmorgon kommer jag nog göra några gästspel hos sen, sa då Sebastian.

Så blev också fallet, i somras dök han plötsligt upp i Nyhetsmorgon och ledde några program men sedan dess har han inte synts till.

TV4:s svar om Sebastian von Sivers Haages comeback

Men under måndagsmorgonen fick sig Nyhetsmorgon-tittare en chock då Sebastian plötsligt syntes till i rutan tillsammans med Maria Forsblom. Denna gång är det inga sommarsemestrar som håller original-programledarna borta utan det visar sig finnas en helt annan anledning.

”Många av Nyhetsmorgons programledare förbereder sig för vår rekordlånga USA-valsändning som börjar i morgon, därför hoppar Sebastian in idag”, skriver Mia-Li Hallengren, pressansvarig för Nyhetsmorgon i ett meddelande till Hänt.

Annons