TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Sebastian von Sivers Haages nya besked om Nyhetsmorgon

24 nov, 2019 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Sebastian von Sivers Haage
Efter ett par månader som programledare för Nyhetsmorgon valde Sebastian von Sivers Haage att istället gå över till att jobba som producent för Efter fem.
Nu kommer TV4-profilen med ett nytt besked om sin framtid på kanalen.
– Vi är jättestolta, säger han till Hänt.
Annons
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Det var förra året som TV4 meddelade tittarna att Sebastian von Sivers Haage, 32, tar över som programledare för Nyhetsmorgon efter att Peter Jihde, 48, valt att sluta på kanalen. Nyheten gladde speciellt Sebastians mamma, Malou von Sivers, 66, som även hon är programledare på TV4.

– Sebastian har varit bra på att hålla det hemligt. Jag blir alldeles rörd. Jag önskar dig lycka till, sa Malou efter tio-profilen efter att beskedet avslöjades.

Det dröjde dock inte många månader förrän Sebastian von Sivers Haage försvann från programmet och tittarna började snart undra var han tagit vägen. När han under sommaren gjorde ett par inhopp i Nyhetsmorgon berättade TV4 att han även har andra uppdrag på kanalen.

”Sebastian jobbar även med Efter fem tillsammans med Tilde och gänget”, skrev de vid tillfället.

Sebastian von Sivers Haage om uppdraget på TV4

Nu har det gått ett par månader sedan Sebastian senaste syntes i Nyhetsmorgon. Enligt Liv Sander, pressansvarig för programmet, är han fortfarande aktuell som ersättare vid behov.

Annons

”Sebastian är producent för Efter fem och gör då och då inhopp på Nyhetsmorgon”, skrev Liv Sander i ett mejl till Hänt tidigare i november.

När Hänt träffar Sebastian von Sivers Haage på vigningen av frisören Bobby Oduncus nya salong berättar TV4-profilen att han trivs väldigt bra med sitt jobb som producent för Efter fem.

– Det går jättebra. Vi är jättestolta och glada att Efter fem går så bra, det har gått jättebra i höst, säger Sebastian till Hänt.

Han kommer inte att göra några inhopp som programledare för eftermiddagsprogrammet men Sebastian avslöjar att TV4-tittarna kommer att få se honom göra fler inhopp i Nyhetsmorgon i framtiden.

– Inte i Efter fem, där är jag producent och det trivs jag bra med. Nyhetsmorgon kommer jag nog göra några gästspel hos sen, säger Sebastian von Sivers Haage.

AV: Jonna Axelsson, Stina Dahlgren

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Instagram

Annons