hänt exklusivt

Robinson-Tommie Gyllin försvann helt efter regelbrottet – så lever han idag

Tommie Gyllin

Tommie Gyllins resa i Robinson-äventyret ifjol fick ett abrupt slut.
Men vad gör han idag?
För Hänt berättar Tommie om det gångna året och planerna framöver.
Hanna berättar om relationen till Tommie idag
0:49

Efter reklamen: Hanna berättar om relationen till Tommie idag

(0:49)

Slå på ljud

Vårens säsong av Robinson blev uppmärksammad på många sätt. En av deltagarna som många trodde starkt på blev plötsligt hemskickad av produktionen på grund av regelbrott. Men vad gör Tommie Gyllin, 39, idag?

I ett meddelande till Hänt berättar han vad han haft för sig sedan det abrupta slutet i Robinson och om de storslagna planerna framöver.

Flickvännen Rebecca på meditationsretreat

Den spirituella mångsysslaren Tommie lever tillsammans med sin kärlek Rebecca Lannge. Han har tidigare berättat att paret träffades kort efter att han flyttade hem från Holland – nu bor de tillsammans i By Kyrkby.

När Hänt når Tommie Gyllin berättar han att Rebecca då var iväg på ett meditationsretreat, något som även Tommie gjort två gånger tidigare.

Man är i sig själv och mediterar 10 timmar om dagen, alltså 100 timmar under denna 10-dagars period.Väldigt spännande att få se Rebecca komma hem från detta. Jag vet själv vilken jättegrej det var efteråt dom två gånger jag gjort det.” skriver Tommie i ett meddelande till Hänt.

Boken om Tommies händelserika år så gott som klar

Dessutom har han under det senaste året jobbat på en bok som handlar om ett händelserikt år i hans liv. Nu är den så gott som färdigskriven och är snart redo att ges ut. Han beskriver bokens handling så här:

En bok om ett år i mitt liv. Mycket lärdom och saker som hänt som inte är så vanligt i gemene mans liv. Kan rekommendera den till dom flesta då det är så mycket olika saker den handlar om. Allt från att slänga nyckeln i brevlådan, häva sig iväg ut i Europa utan vare sig telefon eller bankomatkort och leva utan pengar. Utslängd ur Tyskland, razzia, död, kärlek, överlevnad, tantra och meditation till dom mest spektakulära resor inombords. Och mycket annat.

Tommie Gyllings nya jobb – då lämnar paret landet

I september 2021 började Tommie jobba som mellanstadielärare, men nu har han bytt bana igen. Nu har istället han och flickvännen Rebecca ett gemensamt projekt som han berättar om.

Vi jobbar med Voice-over som vi hållit på med sedan jag slutade som lärare efter sommarlovet. Vi dubbar en ukrainsk serie till Svenska som heter Söta-Diana. Jag är alla killar i serien och Rebecca är alla tjejer. Väldigt roligt då vi kan jobba vart vi vill i världen. Har även en till serie på gång som vi hoppas börja med om ett par veckor.

Att kunna jobba på olika platser i världen värderar Tommie högt. Sanningen är den att planen är att paret ska tillbringa vintern på varmare breddgrader – närmare bestämt i Indien.

”Nästa steg förutom att jag precis satt in en kamin och gjort lite annat här hemma är att ta oss till Indien. Så förhoppningarna är att spendera vintern i värmen.” berättar Tommie Gyllin för Hänt.

Mycket roligt att se fram emot för Tommie och Rebecca framöver!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN