Därför känner du igen Tommie Gyllin i Robinson 2022

Tommie Gyllin i Robinson 2022

Tommie Gyllin är en av de nya deltagarna i Robinson 2022.
Känner du igen honom? Inte så konstigt!
Här kan du läsa mer om Tommie och hans flickvän Rebecca!
0:51

Efter reklamen: Storbråk inför kommande öråd: ”Blir så jävla irriterad”

(0:51)

Slå på ljud

Robinson 2022 är i full gång. En pandemi nästlade sig in även på Robinson-ön, vilket gjorde att flera deltagare blev tvungna att lämna då de blivit smittade av corona.

Efter 20 dagar på ön släppte produktionen in fyra helt nya deltagare. En av dem är mångsysslaren Tommie Gyllin, 38, från Hallsberg.

Var bor Tommie Gyllin?

Tommie Gyllin föddes den 28 maj år 1983 och är idag 38 år gammal. Han har även två mellannamn, utöver sitt förnamn Tommie. Robinsondeltagarens fullständiga namn är Bengt Tommie Robert Gyllin.

Tommie har sedan flera år tillbaka bosatt sig i skogen. Men var i skogen? Jo, i By Kyrkby som ligger i Avesta kommun.

– Jag flyttade till skogen för några år sedan. Jag lever med naturen. Robinson är som gjort för mig. Jag föddes som äventyrare, säger Tommie i programmet.

Vem är Tommie Gyllins livskamrat? Flickvännen

I By Kyrkby bor Tommie tillsammans med sin livskamrat. Vem är hon? Jo, flickvännen Rebecca Lannge. Hon föddes den 31 oktober och är idag 31 år gammal.

TOMMIE GYLLIN

Tommie hamnade i Lag öst.

FOTO: TV4

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Vad är Jenga?

Med sig till Robinson 2022 tog Tommie med sig Jenga som personlig sak. Det är ett klassiskt sällskapsspel som även kallas Jenka eller Stapla. Spelet har funnits i över 200 år och består av träklossar som staplas på varann.

Där har Tommie Gyllin synts tidigare

Om man som tittare känner igen Tommie är det faktiskt inte så konstigt.

– Mångsysslande multikonstnär, älskar att skapa. Jag har haft upp mot 50 olika jobb. Jag har varit allt från gymnasielärare till att ha sålt min konst på gatan i Europa, berättar Tommie om sig själv i programmet.

Men något som säkert många hört talas om är att Tommie gjort en annan spännande resa för fem år sedan. År 2017 bestämde sig han och kompisen Mathias Risberg för att lifta från Kumla till Thailand. De underhöll i utbyte av mat och skjuts. Denna speciella resa blev det en hel del skriverier om, och Tommie såg det bara på ett sätt:

– Istället för att titta på livet så lever vi livet, sa Tommie då i en intervju med SVT.

Någon som flera kan blanda ihop Tommie med är just hans vän Mathias som faktiskt har synts i tv-rutan tidigare. Många tycker att de två kompisarna är lika, och vissa tror till och med att de är bröder. Men så är inte fallet.

Mathias Risberg har medverkat i Kanal 5-programmet Outsiders där han i ett inslag berättat om att han ”haft sex med skogen”.

Shevin Urgun hårda ord till Joel Hägglund i Robinson: ”Inte att lita på”

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!