ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tommie Gyllins barnbesked med flickvännen – månader efter Robinson

06 maj, 2022 
Robinson-Tommie Gyllin.
Tommie Gyllin är en av de Robinson-deltagarna som gjort ett stort intryck på tv-tittarna.
I en intervju med Hänt berättar han nu om vardagslivet efter programmet och tankarna på barn.
Annons
Följ med hem till Robinson-Mattias som exklusivt visar upp prylarna från önBrand logo
Följ med hem till Robinson-Mattias som exklusivt visar upp prylarna från ön

Den spirituella mångsysslaren Tommie Gyllin, 38, är en av de deltagare som gjorde en sen entré in i överlevnadstävlingen Robinson 2022.

Men trots det sena inträdet i spelet, så har han hunnit göra ett rejält intryck på tittarna och de andra deltagarna. Den här veckan, efter sammanslagningen, är han lagkapten och har därmed en central roll i programmet.

Men hur lever Tommie utanför Robinson? I en intervju med Hänt berättar han om vardagslivet och framtidsplanerna med flickvännen.

Deltagaren Tommie Gyllin – så lever han utanför programmet

När vi når Tommie är vi nyfikna på att veta hur har det efter Robinson och vad han gör om dagarna.

– Jag bor i en stuga i By Kyrkby med min livskamrat, en väldigt underbar person. Hon är fantastisk. Vi har det väldigt bra, svarar Tommie då.

Annons

Livskamraten som Tommie refererar till är flickvännen Rebecca Lannge, 31. De två träffades precis efter att Tommie hade kommit hem till Sverige efter att ha bott i Holland en tid.

Han berättar vidare att han träffade Rebecca på en fest när han precis var hemkommen. De två lärde känna varandra djupt och intimt under natten. Sedan dess har det varit dem.

– Jag har haft många olika liv. Sedan september [2021] har jag jobbat som mellanstadielärare. Jag har slöjd och bild som mina huvudämnen, säger han till Hänt och fortsätter:

– Jag håller på att rusta upp stället där jag bor. Bygger klart det sista på timmerstugan som jag byggt själv. Det vanliga.

Han håller dessutom på att jobba på en bok som handlar om ett händelserikt år i livet, då han bland annat liftade från Sverige till Thailand med en vän.

Tommie med partnern Rebecca i en kärleksfullomfamning.
Tommie med partnern Rebecca i en kärleksfullomfamning.

Tommies barnbesked med flickvännen – månader efter Robinson

Tommie berättar också för oss att han har en 9-årig dotter som heter Nea. Hur kände Rebecca och Nea över att vara ifrån honom under inspelningen av Robinson?

Annons

– Min dotter är van vid att jag åker iväg ibland. Hon bor hemma hos sin mamma och sen hos mig ibland på lov och sånt. Men min livskamrat, vi saknade varandra väldigt mycket. Hon hade skrivit många brev och liknande, så att jag skulle se hur saknad jag hade varit när jag kom hem.

Vidare under samtalet berättar han att både Rebecca och Nea kollar på alla avsnitt av Robinson med stor andakt nu när programmet sänds. De brukar kolla på programmet tillsammans och skratta och skoja om det som händer.

Men du och Rebecca har inga gemensamma barn eller planer på barn?

– Nej, vi tycker väl om att... nej vi har inga planer på barn, säger Tommie.

Man är ju mer flexibel utan barn?

– Ja, livet är... det är ganska mycket i mitt och vårt [hans och Rebeccas] liv just nu. Man kan inte åka iväg någonstans när man har barn. När barnen går i skolan är man ju fast på det sättet och kan inte åka iväg ett halvår någonstans om man skulle vilja det.

FOTO: TV4, Privat

Annons