ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Petra Malm efter avhoppet från Robinson – karriären avslöjad

04 jan, 2023 
Petra Malm
Petra Malm lämnade Robinson efter en säsong och ersätts nu av Anders Lundin.
Men vad har egentligen programledaren för sig efter inspelningen?
Nu kan Hänt exklusivt avslöja ett av Petras nya projekt som involverar en tidigare Farmen-deltagre.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från RobinsonBrand logo
Anders Lundin om varför Petra Malm försvinner från Robinson

Petra ”Pam” Malm, 45, tog över som programledare för Robinson efter Anders Öfvergård, 54. Säsongen 2022 som gått på tv under hösten kom dock att bli den enda som Petra gör, redan i vår ersätts hon nämligen av Anders Lundin, 64.

Petra är i grunden elitsoldat och har innan Robinson lett Elitstyrkans hemligheter. Tv-tittarna mottog Petra väl som Robinson-programledare och många påpekade att de gillade hennes hårda jargong.

Bland deltagarna var det däremot mindre glada miner. Deltagaren Sandra Cucarano, 26, har bland annat berättat för Hänt om att hon inte uppskattade Petras sätt att leda programmet.

Det kom som en chock för många att Petra valde att hoppa av redan efter en inspelad säsong. Anledningen som har framgått till varför Petra bara spelade in en säsong handlade om att hon ville hem till familjen.

Annons

Petra Malms nya uppdrag efter Robinson – okända delen av karriären

Men hur ser då Petras liv ut nu efter Robinson, vad har hon för sig? När Hänt pratar med den tidigare Farmen-deltagaren Jens Rönnqvist visar det sig att han har en nära relation med programledaren i nutid. Petra driver nämligen ett gym i närheten av där Jens bor vilket lett till att han anlitat Peta som sin tränare inför ett nytt tv-program han ska medverka i.

Jens från Farmen
Jens medverkade i Farmen 2020. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

– Jag håller på att tränar med Pam från Elitstyrkans hemligheter för hon håller ju till i Umeå. Så jag håller på att träna med henne för att göra ett nytt program, säger Jens till Hänt och fortsätter:

Annons

– Hon har en annan träningsform där man blir mer bondstark och det är det jag behöver. Jag vill inte gå upp en massa kilon och blir stor utan jag måste träna så att jag håller ihop och är ett dynamitpaket för det där.

Känner ni varandra privat?

– Hon har ett gym utanför Umeå så då känner jag till henne på grund av tv så då tog jag kontakt med henne.

Jens Rönnqvist om hur Petra Malm är som personlig tränare: ”Kul kombo”

Jens har själv kollat på Robinson-säsongen och menar att Petra gjorde ett riktigt bra jobb enligt honom.

– Hon verkar kunna smälta in lite överallt utan problem så det funkade ju bra. Hon har ju pondus samtidigt som hon är supergullig, det är en kul kombo. Hon är likadan i verkligheten. Det är en del av henne som är hård som sten och sen är hon också hur gullig som helst.

Annons

Vilken sida får du se mest när du anlitat henne som pt?

– Jag har mest sett den gulliga delen. Jag har alltid haft svårt att prata om personliga saker med folk men det var typ det första hon gjorde. Hon borrade bara rakt igenom hela skalet på mig. Hon är nog den första kvinnan jag suttit och gråtit framför, eller första personen någonsin skulle jag säga, säger han och fortsätter:

– Det var askonstigt. Det blev så mycket större än vad jag trodde. Jag tänkte bara att hon skulle göra mig till en maskin till programmet men det har blivit något så mycket större.

Genom Petras sociala medier går det även att se att hon fortsätter att arbeta med att föreläsa samt tillbringar tid med familjen.

Hänt har sökt Petra Malm.

FOTO: Instagram/TV4

Annons