TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Tittarnas starka reaktioner mot Petra Malm – efter beteendet i Robinson: ”Förolämpad”

23 nov, 2022 
Petra Malm Robinson
Programledaren Petra Malm tycker att deltagarna i Robinson 2022 behöver rycka upp sig.
I programmet bjöd hon nyligen på en rejäl uppläxning.
Men vad tycker egentligen tittarna om att Petra är så hård som hon är?
Annons
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med ValentinoBrand logo
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

Säsongen som Petra leder spelades in i Malaysia och flera deltagare har vittnat om att äventyret varit tuffare än tidigare säsonger.

Deltagarens ilska efter Petra Malms ord i Robinson

Åsikterna gällande Petra som programledare har även varit delade. Deltagaren Sandra Cucarano, 25, har tidigare berättat för Hänt om hur hon upplevde Petra.

– Jag tror att Petra själv inte fattade hur hårt livet var på stränderna. Hur lite tid vi hade för att exempelvis skaffa mat. Det finns ingen sån tid, det är fullspäckat schema i Robinson. Från morgon till kväll, du kanske har en timme fritid och då måste du återhämta dig. Hon tyckte att man skulle lägga den timmen på att fiska, men då kanske du redan ha bränt jäkligt mycket mer kalorier än vad den fisken skulle ha gett, sa då Sandra.

Annons

Nyligen fick tv-tittarna se Petra ryta ifrån ordentligt då hon ansåg att deltagarna var lata. Matbristen på ön menade hon kunde lösas om deltagarna gav en extra växel.

– Robinson är ju en överlevnadstävling, ni vet vad ni gav er in på. Man kan välja i livet, antingen är man reaktiv, man låter sig styras av omständigheter. Typ att fiskarna är för små, man har ingen ork. Det är det jag hör från många av er. Jag skulle önska att ni vänder på det och blir proaktiva istället, är man proaktiv så styr man över sitt eget liv. Gör upp en plan, hur ska vi få energi och mat till oss, säger Petra i programmet.

Hon fortsätter även vid ytterligare ett tillfälle:

– Om man inte ens försöker, då har man lite gett upp. Då kan man egentligen bara lägga sig och dö på stranden. Det är så jävla sorgligt. Så hoppet är det sista som lämnar kroppen och det måste ni ha med er också.

Tittarnas hyllning till Petra efter uppläxningen

Nu har tittarna gett sin dom och det visar sig att publiken är på Petras sida. På sociala medier hyllas nämligen programledaren rejält efter uppläxningen.

”Heja Petra! Så sant det du sa. Har själv tänkt på just det. Förr så kom människor och hade läst sig in på vad de skulle äta och fiskade dagarna långa. Men de ligger mest och vilar istället för att leta mat. Förolämpad av sanningen”, skriver en tittare på Facebook.

”Heja Petra…latare grupp har aldrig skådats i Robinson De har fiskenät och fisk finns garanterat”, skriver en annan.

”Petra är den bästa programledaren som Robinson har haft genom åren”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons