Markus Fagervall försvann efter Idol – så lever han idag

markus fagervall i röd jacka idol
År 2006 norpade Markus Fagervall åt sig första platsen i tv-programmet Idol.
Men vad har han gjort sedan dess och vad gör han idag? Hänt svarar.
Annons

Markus Fagervall, 37, blev den tredje vinnaren av svenska Idol. Innan honom hade Daniel Lindström och Agnes Carlsson kammat hem första platsen – men säsong tre, år 2006, blev det alltså Markus Fagervalls tur.

Annons

Men vad har artisten gjort sedan dess? Fans har kunnat se honom ploppa upp i lite olika sammanhang från och till, men vad gör han idag?

Stjärnor på is 2008 – efter Idol

Markus Fagervall höll sig aktiv ett tag efter Idol då han klev in som skridskoåkare i TV4:s tävlingsprogram Stjärnor på is. Året var 2008 och programmet gick ut på att svenska kändisar fick möjlighet att lära sig åka för att sedan tävla i konståkning. Trots att stora namn som Carina Berg och Carolina Gynning ledde programmet så blev det bara en säsong, och vinnare blev ingen mindre än just Markus med sin tävlingspartner Johanna Götesson.

Annons
Markus Fagervall Stjärnor på is
FOTO: Roger Vikström/TT

I Stjärnor på is tävlade även simmaren Lars Frölander, en person som Markus verkar ha fortsatt umgås med efter skridskoåkningen.

”Fashion week Sthlm!”, skriver Markus på Instagram till en video där Lars Frölander även finns i bild.

Markus Fagervall Lars Frölander Instagram
FOTO: Instagram

Sjunger fortfarande

Men Markus seglade omkring på isen för tillfället bara. Så snart han kammade hem första platsen i Stjärnor på is återgick han till musiken igen. På Instagram uppdaterar artisten om livet som musiker och vad han gör idag.

Annons

För en tid sedan delade Markus en bild från en fantastisk upplevelse, från då han sjungit på en invigning.

”För exakt en vecka sen sjöng jag på invigningen av det nya stadshuset i Kiruna! Fantastisk upplevelse och en fantastiskt produktion som Björn Pettersson Thuuri styrde upp från idé till genomförande med den ödmjukaste järnhand jag någonsin mött”, skrev Markus på Instagram till en bild samtidigt som han även tackade alla som varit inblandade.

Markus fagervall det gör han idag
FOTO: Instagram

Bebislycka för Markus och frun Emma Fagervall

Livet som artist är inte det enda som Markus lever, han har nämligen nyligen axlat en annan roll. Den 12 december år 2019 delade Markus med sig på Instagram av att han blivit pappa till en son fem dagar tidigare.

”Sonens fem dagar gamla fötter!”, skrev Markus till bilden och fortsatte med:

Annons

”Oääääändlig kärlek!!!!!!”

Markus Fagervall bebis
FOTO: Instagram

Mamma till sonen är Markus fru Emma Fagervall som han gifte sig med för åtta år sedan, och verkar fortsatt leva lyckligt med.

FOTO: Patrik Jonsson/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…