LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så lever Elin Härkönen idag – det jobbar hon med

22 maj, 2021 
Elin Härkönen
För Elin Härkönen har träning alltid varit en stor del av hennes liv.
Efter uppbrottet från Paolo Roberto har hon haft fullt upp med diverse tv-inspelningar och jobb.
Nu berättar Elin för Hänt om vad hon gör idag!
Annons
Fem snabba med Elin HärkönenBrand logo
Fem snabba med Elin Härkönen

Elin Härkönen, 26, och Paolo Roberto, 51, gick skilda vägar för nästan exakt ett år sedan. Sedan dess har Elin som vanligt haft ett fullspäckat schema och mycket handlar givetvis om träning!

– Det är roligt, det är många bollar i luften. Jag har ju mina företag, break it and you will make it, och det är ju mestadels personlig träning, gruppklasser och online-träningar och så, förklarar Elin för Hänt.

Under det här året har Elin även deltagit i ett tv-program. Hon blev nämligen uttagen som en av rekryterna till Elitstyrkans hemligheter, som nyligen sändes på TV4. I höstas bar det av till Gotland för att spela in programmet, men där kom ett bakslag för träningsprofilen. Hon behövde nämligen avbryta sin medverkan efter ett slag mot nacken.

Elins egna ord om hennes sätt att tänka

För ett par år sedan var Elin med om en ridolycka då hon skadade nacken och länge trodde läkarna att hon aldrig skulle kunna gå igen. Därav kommer hennes Instagram-namn Break it and you will make it. Det märks tydligt att Elin har en positiv syn på livet, då inte ens en bruten nacke kunde stoppa hennes livsglöd.

Annons

– Jag är en väldigt positiv person och det är nånting som jag har jobbat med. Jag brukar säga det när jag föreläser och så. Hjärnan är som en muskel, vi kan träna den och om vi tränar på att se saker positivt så kommer vi bli bättre på det. Det är precis som att bli bättre på att göra armhävningar om vi tränar på det, för om vi aldrig gör en armhävning då blir vi inte bättre, säger hon till Hänt.

Nu är Elin fullt återhämtad efter hennes skada i Elitstyrkan och enligt läkarna är hennes nacke i samma skick som den var innan tv-programmet. Så nu ser det alltså ljust ut för framtiden och snart drar även Elin igång med ett nytt projekt – nämligen träningshelger!

– Nu äntligen ska jag börja ha mina träningshelger, alltså tränings-event på olika slottshotell runtom i Stockholm. Jag bara längtar så mycket! Folk längtar verkligen efter att få komma iväg och bara göra nånting!, säger Elin och fortsätter:

Annons

– Hotellen är ju fortfarande öppna och vi följer ju självklart restriktionerna och träningen sker utomhus och sådär.

Framtidsbeskedet – det här gör Elin idag

Men det är faktiskt inte bara tv-program och träningsresor som Elin Härkönen håller på med. Hon är även föreläsare!

– Sen corona har det tyvärr inte varit några föreläsningar, och det saknar jag också. Så jag hoppas att nu i och med att lägerna börjar att jag kan börja ha lite föreläsningar på dem. Och sen börja föreläsa igen så fort världen öppnar upp igen, säger Elin och fortsätter:

– Jag känner att jag har varit med om en hel del som jag vill dela med mig av. Varje gång jag har föreläst så har jag fått så himla mycket fin feedback, och det är det bästa jag vet att lilla jag kan hjälpa genom att bara dela med mig av hur jag tänker och ser på livet.

Elin Härkönen berättar också om framtiden när det kommer till kärleken.

– Jag är väldigt fokuserad på att bygga upp mig själv och må bra i mig, men jag tror absolut att jag kommer träffa nån, allt händer av en anledning och det här hände nog för att jag skulle se saker från ett annat perspektiv och nån annan skulle kunna komma in i mitt liv.

FOTO: TV4, Instagram

Annons