Så gick det sen för Mariel Estrella och Lloyd i Hemliga beundrare

Mariel Estrella bjuder ut sin crush Lloyd Lawrence på en blind date i Hemliga beundrare.
Mariel Estrella försökte hitta sin perfekta match i realityserien Are you the one. Nu gör realityprofilen ett nytt försök med att finna kärleken i tv. Ikväll syns hon nämligen i Hemliga beundrare då hon ska berätta om sina känslor för sin crush.
Annons

I kvällens avsnitt av Hemliga beundrare på TV3 kommer ett bekant ansikte tillbaka till tv-rutan, nämligen Mariel Estrella, 23, från Härnösand, som syntes i realityserien  Are you the one förra året. Serien gick ut på att deltagarna skulle hitta sin perfekta match, men för Mariel slutade resan inte med någon ny kärlek.

Annons

Mariel Estrella vill nu testa kärlekslyckan på nytt och har därför bjudit ut sin hemliga crush Lloyd Lawrence, 26, från Trondheim, till en dejt i Hemliga beundrare. Lloyd arbetar som DJ och är en norsk realitystjärna som bland annat synts i norska versionen av Ex on the beach.

Mariel och Lloyd träffades på en fest i Norge och hon blev direkt intresserad. Vid inspelningen av deras blind date var det bara två veckor sedan de träffades första gången.

Mariel är idag influencer och säger i programmet att hon snart ska flytta till Cypern för att jobba där. Hon medger att det skulle bli svårt med den distansen om Lloyds känslor för henne är ömsesidiga. Samtidigt är drömmen att han inte ser det som något problem, utan vill komma och hälsa på henne där.

Annons

– Lloyd har potential att bli min framtida pojkvän tror jag, jag ska verkligen försöka förklara för honom nu att jag tycker om han, säger Mariel i programmet.

När Lloyd presenteras säger han att han vet vem det är som är hans hemliga beundrare, men erkänner också att han aldrig har varit förälskad i någon.

– Hela mitt liv är ett one-night-stand, säger Llloyd.

Mariel Estrella kräver ett tydligt svar från Lloyd Lawrence

När Mariel går in för att träffa Lloyd och därmed avslöja att det är hon som är hans hemliga beundrare, så ler han stort och skrattar:

– Oj, så snygg du är, brister Lloyd ut.

Annons

Det är en liten språkbarriär mellan svenskan och norskan till en början. Samtalet börjar lättsamt, men går snabbt över att att bli mer seriöst när Mariel frågar om hans dejtingliv. Lloyd blir märkbart obekväm och börjar skratta.

Mariel säger att hon inte vill åka till Cypern och tro att det är något mellan dem om han ska vara med andra tjejer. Lloyd erkänner i sin tur att han varken haft något förhållande eller dejtat någon seriöst tidigare.

– Alltså jag är en ung singelkarl som ser väldigt bra ut och jag vet själv att jag ser bra ut och jag är aktiv på dejtingfronten, ja, säger Lloyd och fortsätter:

– Jag vet inte om kärlek finns, för jag har aldrig varit förälskad. Så jag vet inte om jag tror på kärlek, förstår du? Någon måste bevisa det för mig.

Mariel förklarar för Lloyd att hon bjudit dit honom för att hon är intresserad av honom. Hon vill helt enkelt veta om han har något intresse för henne eller inte samt om han är aktiv på Tinder och träffar nya tjejer varje vecka. I sådana fall är han inget för henne. Hon vill egentligen veta hur seriös han är.

– Hur seriös jag kan bli med dig om vi försöker typ? Jag tänker att vi måste ta det som det kommer, för att du ska ju flytta till Cypern och jag bor i Norge, säger Lloyd.

Annons

Men det svaret räcker inte för Mariel som kräver ett ordentligt svar. Lloyd försöker igen genom att säga att han tycker att hon är en skön tjej som han gillar att umgås med, men inte heller detta svar gör AYTO-profilen nöjd.

– Jag vill gärna ge oss två tillsammans en chans och se vad som händer. Låter det bra? Jag vill jättegärna komma till Cypern och besöka dig.

Efter dejten kramas de och båda ser nöjda ut. De lämnar restaurangen tillsammans och Lloyd säger att de ska vidare ut och festa tillsammans i Stockholm.

– Sedan ska jag besöka henne i Cypern. Hon är lite den typen av tjej som jag gillar, som är en tjejversion av mig själv, säger Lloyd.

Mariel avslöjar vad som hände efter Hemliga beundrare

För Hänt avslöjar Mariel hur det gått mellan henne och Lloyd efter inspelningarna. För Mariel som är vegan, fungerade det inte att dejta en köttätare.

Annons

– Det funkade inte mellan oss, vi var för olika. Att sitta på dejt med en kille och mitt framför en ligger det en stor köttbit. Det är bara så avtändande för mig. Kommer aldrig få känslor för någon som äter dött djur till frukost, lunch och middag. Jag letar efter en kille som har samma livsstil som mig helt enkelt, säger Mariel och fortsätter:

– Vi träffades en kväll innan jag åkte till Cypern. Jag märkte då att han fått tre notiser från Tinder. Jag läste meddelandena och där stod det svar från hans fråga ”träffas ikväll?” Till alla tre tjejer. Jag skulle åka hem tillbaka till Sverige under dagen. Han är en ”fuck boy” och inget för mig.

Hon menar dock att de är vänner och önskar honom lycka till med karriären.

– Jag och Lloyd är bra vänner idag och skrattar alltid tillsammans, de är mycket humor och good vibes, och jag önskar all lycka med hans DJ-karriär, säger Mariel Estrella.

Hemliga beundrare sänds måndagar kl. 20.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TV3

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…