Artikeln innehåller reklamlänkar

Pontus Brodin avslöjar: Träffade kärleken i Ex on the beach

Pontus Brodin hittade kärleken under inspelningen av Ex on the beach 2019.

Före detta Are you the one-deltagaren Pontus Brodin avslöjar att han träffade kärleken under inspelningen av den nya säsongen av Ex on the beach.

Förra året fick tittarna lära känna Pontus Brodin, 23, när han medverkade i realityserien Are you the one på TV3. Programmet där det gällde för deltagarna att hitta sin perfekta matchning. När Hänt träffar Pontus berättar han om huruvida han sökte till programmet för att hitta kärleken eller för att få en ny upplevelse.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

– Ja, det var ju lite så. Jag är ju en förhållande-människa, det är jag. Men jag ville ha något nytt i livet, jag ville göra någonting kul. Så jag tänkte, jag åker iväg dit och så ser man vad som händer. Absolut, jag kanske hittar kärleken, men det var inte mitt mål med hela resan, utan det var att träffa nya vänner. Typ som Robert Svedin som var med där, han är ju min bästa vän idag, berättar Pontus.

Under våren är tv-profilen aktuell i ett annat program, nämligen i den nya säsongen av Ex on the beach, och även inför den resan hoppades han på att hitta fler vänner.

– Jag tänkte med den här resan att ”varför kan man inte hitta en likadan snubbe, så att jag kanske får två nya bästa vänner”, säger Pontus till Hänt.

Han avslöjar att han har fått frågan om att vara med i Ex on the beach flera gånger tidigare, men att han då har varit i en relation eller dejtat.

Trodde in på kärlek i huset

När Hänt frågar om Pontus Brodin letar efter kärlek just nu, avslöjar han att det redan finns en sådan i hans liv.

– Nu letar jag inte kärlek för nu är jag redan kär, säger Pontus.

Det visar sig att han har träffat den nya kärleken under inspelningarna av programmet – något som var bortom det han hade förväntat sig innan.

– Jag kom med förväntningarna om att jag skulle träffa ett gäng dårar, bara typ hata på folk och du vet så här. Men jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och att festa nästan varje kväll, det hade jag inte heller tänkt mig, säger Pontus och fortsätter:

– Det har varit långt över förväntan, det har varit så mycket bättre än vad jag trodde.

Hänt träffar Pontus på pressträffen för Ex on the beach och då vill han ännu inte avslöja vem denna nya kärlek är.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay med premiär 28 mars.

LÄS MER: Efter uppbrottet – EOTB-Pontus Brodins stora oro under inspelningen

LÄS MER: Hänt avslöjar: Kärleksparen från Ex on the Beach får egen serie

FOTO: Dplay, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!