LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så gick det sen för Älskar, älskar inte-paren – har gjort slut

19 dec, 2022 
Erica, Tony, Lars och Fiona
Säsong tre av Älskar, älskar inte har nått sitt slut för denna gång.
Men hur har det egentligen gått för paren genom säsongerna?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogenBrand logo
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

Älskar, älskar inte har blivit ett mycket populärt program för tv-tittarna där de får följa kärleksrelationer som sträcker sig utanför Sveriges gränser och alla utmaningar som kan komma med det.

Genom tre säsonger har tittarna fått se kärlekshistorier som slutat gott men också förhållanden som spruckit.

Hänt har radat upp några av paren som blivit välkända genom serien – så lever de idag.

Lars och Fiona

älskar, älskar inte säsong 3
Lars och Fiona.

Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 40, från Uganda är ett av paren som medverkade i säsong tre av Älskar, älskar inte. I programmet fick tittaren ta del av både ett bröllop och parets drömmar om att få barn tillsammans.

Annons

Efter inspelningarna flög Fiona till Sverige för att hälsa på sin kärlek Lars. Och besöket gav henne minst sagt mersmak och i skrivande stund väntar paret på att få hennes uppehållstillstånd. På hennes besök i Sverige passade paret på att hålla i en ceremoni där de satte på sig ringarna igen.

– Vi hade tagit av oss ringarna, sedan satte jag på henne ringen igen då. Det var jättefint, framförallt Fionas brev frambringade mycket tårar kan jag berätta. Och det visar också på vilken fantastisk människa Fiona är, säger Lars till Hänt.

De planerar att bo i Sverige i ett par år för att sedan flytta tillsammans till Fionas hemland Uganda.

Drömmen om ett gemensamt barn lever vidare och framtiden får helt enkelt utvisa om den går i uppfyllelse.

Cathrine och Evangello

älskar, älskar inte säsong 3
Evangello och Cathrine.

Cathrine Palmcrantz, 59, från Bollnäs och greken Evangello, 49, har inte träffats sedan inspelningen i somras – relationen håller de vid liv genom telefon och videosamtal.

Annons

Planen är att Cathrine ska åka till Grekland i januari för att lära sig språket och gå på jobbintervjuer för att i framtiden kunna bosätta sig där med sin kärlek. Men efter så många månader ifrån varandra är saknaden efter Evangello enorm, något hon berättar för Aftonbladet.

– Jag saknar honom förfärligt mycket. Det är det som är det läskiga. Och det är samma för honom. Evangello står mig nära som en man aldrig har gjort förut.

Hon berättar i samma intervju att deras relation är bättre idag än under inspelningarna trots att de inte setts på många månader.

– Vår relation idag är bättre än den var där programmet slutade. Och jag tror att vi hade nytta av inspelningen. Man är tvungna att se varandra som man är. Man hinner inte förställa sig i en reality-produktion. För oss var det en bekräftelse på att vi är de människorna vi trodde att vi var.

Linda och Luis

älskar, älskar inte säsong 3
Linda och Luis Angel.

Linda Otero, 44, från Karlstad, och Luis Angel, 47, från Peru valde efter inspelningarna av programmet att förlänga hans vistelse i Sverige med tre månader och i oktober åkte han tillbaka till Peru.

Annons

När Hänt pratade med Linda berättade hon att det kändes konstigt att han hade åkt för att de spenderat så mycket tid ihop.

– Nu när han har åkt tar det tid för mig att landa i det. Jag kör på med mina rutiner och min vardag. Det känns fortfarande väldigt konstigt, det känns fortfarande som att han är här för han har ju varit här så mycket, säger Linda till Hänt.

Idag är relationen lite oklar och de funderar på varsitt håll hur de ska göra. Linda är lite mer osäker kring hur hon känner. I samma intervju med Hänt berättade hon att hon vill låta relationen ta tid och vill inte hasta in i något. I programmet fick tittaren se att Luis funderade på att fria – något som Linda tyckte var för tidigt.

– Jag tyckte att det var lite tidigt. Jag har ju sagt till honom att vi inte behöver ha så bråttom, för även om vi haft en distansrelation och lärt känna varandra så är det en helt annan sak att träffas i verkligheten. Och det tar ju tid att bygga upp tillit. Så jag kände väl lite att jag försökte hejda honom och inte behövde ha så bråttom, berättar hon för Hänt.

Planen var att Linda skulle åka till Luis och hälsa på under december och januari men Luis fick inte ihop ekonomin så resan ställdes in. Om paret kommer att fortsätta utveckla sin relation får tiden helt enkelt utvisa.

Tony och Christy

Tony, Christy och Melissa
Tony, Christy och Melissa

Tony Björk, 46, från Bjuv, och Christy, 23, från Filippinerna har medverkat i alla tre säsonger av Älskar, älskar inte och de är än idag upp över öronen förälskade i varandra.

Annons

När Tony i den första säsongen hade kommit hem till Sverige igen berättade Christy att hon var gravid och de har idag dottern Melissa.

När kamerateamet lämnade Filippinerna efter inspelningarna av den tredje säsongen stannade Tony kvar i några veckor och i oktober kom Christy och dottern Melissa till Sverige.

Familjen kommer alltså att få spendera tre månader tillsammans på Tonys hemmaplan – en stor glädje för Tony.

– Det känns tipptopp, det känns faktiskt skönt. Det var lite som att en bomb släppte från axlarna. De har varit här lite mer än en månad nu, säger Tony till Hänt.

Alessandro och Vitaliy

Älskar, älskar inte
Alessandro och Vitaliy

I den andra säsongen av Älskar, älskar inte gav Alessandro, 40, från Stockholm, och Vitaliy, 35, från Ukraina sitt förhållande en sista chans. Under programmets gång såg relationen ut att gå som på räls och tittaren fick följa deras planering inför det kommande bröllopet.

Annons

Men bara dagar innan bröllopet ställdes det in och paret valde att gå skilda vägar.

– Jag och mina vänner tyckte väl kanske att det gick lite för fort, så jag skulle verkligen känna efter. Och då sa jag till honom att jag tycker att vi väntar ett år, säger Alessandro till Hänt.

Men efter detta blev relationen aldrig sig lik och idag har de ingen kontakt med varandra.

– Vi sågs faktiskt för fem år sedan, han bor i Uppsala och han började väl adda där och efter om och men så började vi skriva. Och nu har vi börjat ses och nu har vi beslutat oss för att faktiskt satsa på varandra, berättar han glatt för Hänt.

Erica och Omer

Erica och Omer från Älskar, älskar inte
Erica och Omer

Ett par som blev mycket uppmärksammat i den andra säsongen var inga mindre än Erica Lindhoff från Göteborg och Omer Farooq från Pakistan.

Annons

Paret gifte sig första gången de träffades och såg ut att trivas bra i varandras sällskap – men en dag lämnade Omer Sverige utan att säga något till sin fru och relationen blev turbulent.

I samma stund åkte Erica in på sjukhus för diskbråck och lämnades ensam i situationen. I en intervju med Hänt berättar hon att de inte har setts på flera månader och idag fokuserar hon på sig själv och sin hälsa.

– Nu säljer jag kläder, jag jobbar på klädbutik. Och det har hänt mycket roliga grejer, jag satsar mer på mig själv nu. Jag går en butikschefsutbildning, berättar Erica för Hänt och fortsätter:

– Jag har fått röntgensvaren på min nacke och det har blivit försämrat. Och ryggen fick jag också röntgensvar på och det är nervpåverkan och de vill inte operera igen.

Annons