ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Alessandro om uppbrottet från Vitaliy – bekräftar nya kärleken

29 nov, 2022 
Pedro och Alessandro
Älskar, älskar inte-Alessando och Vitaliy skulle ha gift sig i somras.
Men en kort tid innan vigseln ställdes planerna in och uppbrottet var ett faktum. Nu berättar Alessandro för Hänt vad som egentligen hände.
Dessutom bekräftar tv-profilen att han funnit kärleken på nytt!
Annons
Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejerBrand logo
Därför vill Älskar, älskar inte-Lars bara dejta yngre tjejer

Älskar, älskar inte-paret Alessandro, 40, från Stockholm, och Vitaliy, 35, från Ukraina, gav sitt förhållande en sista chans när de medverkade i Älskar, älskar inte.

Till en början såg förhållandet ut att gå som på räls och planen var att de skulle bli äkta makar och bröllopet var planerat till i somras. Men inte långt innan vigseln skulle gå av stapeln ställdes det in.

I en intervju med Hänt berättar Alessandro nu vad det var som hände.

– Jag och mina vänner tyckte väl kanske att det gick lite för fort, så jag skulle verkligen känna efter. Och då sa jag till honom att jag tycker att vi väntar ett år, säger Alessandro till Hänt.

Efter detta förändrades relationen helt och Alessandro berättar att han fick se en helt annan sida av den mannen som han kände och det slutade med att Vitaliy två månader senare flyttade ut och uppbrottet var ett faktum.

Så är Alessandro och Vitaliys relation idag – efter plötsliga uppbrottet

Nu har hösten passerat och det forna paret har idag ingen kontakt alls – och det är inte heller något som Alessandro har något intresse av.

Annons

– Jag har ingen kontakt med Vitaliy idag och finner inte heller intresse att ha i framtiden heller.

Han poängterar också att det varit en tuff tid efter uppbrottet och att han i perioder mått väldigt dåligt. Men allt det dåliga har ett slut och i detta fall var det dessutom början på något bra.

Alessandro har nämligen funnit kärleken på nytt!

Alessandro om hur han träffade den 15 år yngre pojkvännen

Han berättar för Hänt att han började prata med den 15 år yngre Pedro och de fann snabbt ett intresse för varandra och är idag lyckliga i varandras sällskap.

– Vi sågs faktiskt för fem år sedan, han bor i Uppsala och han började väl adda där och efter om och men så började vi skriva. Och nu har vi börjat ses och nu har vi beslutat oss för att faktiskt satsa på varandra.

Samtidigt berättar han att hans förhoppningar är att det ska leda till något långsiktigt och fint – även om han absolut hade den stora åldersskillnaden i bakhuvudet.

– Vi har haft en fantastisk helg här tillsammans och jag måste säga att jag skiner. Och glädjen är skitstor. Men det känns jättekul just nu och jag hoppas att det här kommer hålla mycket längre än det som varit nu, berättar Alessandro och fortsätter:

– Det var väl lite det här med åldersskillnaden som jag blev lite komplex över men han är extremt mogen också så man ska väl inte klaga allt för mycket heller.

FOTO: Privat/Discovery+

Annons