ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
Idol 2023 marknadsföring banner

Älskar älskar inte-parets bröllop stoppades helt – Alessandros nya besked

04 jul, 2022 
ALESSANDRO, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Älskar älskar inte-profilerna Alessandro och Vitaly förlovade sig i tv. Nu berättar Alessandro om bröllopet som skulle gå av stapeln – men planerna har ändrats om helt!
– Vi fick ställa om, säger han till Hänt.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Alessandro, 39, från Stockholm och Vitaly, 35, från Ukraina var ett av paren som tittarna fick följa i det Kristallen-vinnande programmet Älskar, älskar inte.

– Jag har varit tillsammans med Vitaly för två år sedan och det slutade i ren kaos. Jag ger det här en sista chans, sa Alessandro i programmet.

I programmet fick vi följa Alessandros spännande resa under återföreningen med Vitaly och en hel del har hänt sedan sista avsnittet sändes.

Framtidsbeskedet för paret – så länge stannar Vitaly i Sverige

När Hänt når Alessandro berättar han att Vitaly nyligen fått alla tillstånd klara för att få stanna i Sverige under det kommande året. Det har varit en lång och kämpig resa men nu kan paret äntligen koppla av.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

– Nu har han möjlighet att kunna gå vidare i livet, säger Alessandro till Hänt.

Idag är paret sambos och Alessandro njuter av en fem veckors lång semester medan Vitaly fokuserar på att hitta ett jobb som frisör som han är utbildad till.

Men Alessandro och Vitaly har ytterligare en stor händelse att se fram emot. Nämligen det kommande bröllopet som bara är ett par veckor bort.

Bröllopet stoppat – verkliga anledningen

I det sista avsnittet av Älskar älskar inte fick vi se Alessandro fria till Vitaly. Med ett stort leende på läpparna svarade han glatt ”JA!”.

ALESSANDRO, VITALY
Alessandro och Vitaly förlovade sig i tv.

Bröllopsplanerna har däremot blivit både ändrade och datumet framflyttat. Anledningen är att planen från början var att de skulle gifta sig i smyg – ensamma. Men Alessandro berättar att han råkade försäga sig i en intervju och att nyheten kom ut.

Annons

– Vi skulle egentligen gjort det hemligt, men jag råkade försäga mig. Och då kom det ut. Det reagerar ju såklart många andra på, ”vänta lite nu, giftemål, familjen, var är våra inbjudningskort”. Och då var det klart att vi får flytta fram det så att alla kan vara på plats, säger Alessandro till Hänt.

Bröllopet skulle egentligen ha ägt rum för tre veckor sedan, men nu kommer det istället bli av den 23:e juli.

– Så det var det som blev, vi fick ställa om, familjen var bortresta så då fick vi ta ett nytt datum så att det skulle passa de flesta. Det var det som var grunden, att alla skulle vara på plats, förklarar Alessandro.

Det blir med andra ord en stor bröllopsfest istället för den hemliga ceremonin som först var planen. Vitaly kommer också ha gäster på plats. Hans syskon är redan på plats i Sverige med anledning av invasionen i Ukraina, men dessvärre kommer hans föräldrar inte kunna vara på plats under den kommande vigseln. Men det löser paret med att låta dem vara med på länk.

Annons

– Det är klart att vi hade önskat att det var lite andra förutsättningar, att hans föräldrar skulle kunna komma och så, förklarar Alessandro.

FOTO: Discovery+

Annons