Älskar, älskar inte-paret har gjort slut – bara dagar innan bröllopet

Alessandro och Vitaly

Alessandro och Vitaly fick tittaren följa i succéprogrammet Älskar, älskar inte.
Planen var att paret skulle gift sig i somras.
Men veckan innan vigseln valde paret att gå skilda vägar.
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Det Kristallenvinnande programmet Älskar, älskar inte har kommit att bli en riktig tittarfavorit.Tittaren får följa par som kommer ifrån olika delar av världen. Blir det långa avståndet ett problem eller klarar deras kärlek av det?

Ett av paren man fått följa i programmet är Alessandro, 39, från Stockholm och Vitaly, 35, från Ukraina som minst sagt haft en turbulens resa.

Alessandro berättade i programmet att paret tidigare hade gått igenom ett kaotiskt uppbrott men förklarade att de nu skulle jobba på sin relation.

– Jag har varit tillsammans med Vitaly för två år sedan och det slutade i ren kaos. Jag ger det här en sista chans, sa Alessandro i programmet.

När Hänt pratade med Alessandro tidigare i somras var bröllopet planerat. Men nu kommer chockbeskedet att paret valt att gå skilda vägar och någon vigsel kommer inte bli av – ett beslut som togs veckan innan det stundade bröllopet.

Råkade försäga sig i en intervju – fick flytta fram bröllopet

Det var i det sista avsnittet av Älskar, älskar inte som tittaren fick se fina bilder på när Alessandro friade till Vitaly och svaret var ett rungande ”Ja”.

I en intervju med Hänt berättade Alessandro att tanken var att de skulle gifta sig i smyg. Men då han råkade försäga sig i en intervju blev det ändrade planer. Det ledde till att det satta datumet blev framflyttat för att respektive familjer skulle kunna vara på plats.

– Vi skulle egentligen gjort det hemligt, men jag råkade försäga mig. Och då kom det ut. Det reagerar ju såklart många andra på, ”vänta lite nu, giftemål, familjen, var är våra inbjudningskort”. Och då var det klart att vi får flytta fram det så att alla kan vara på plats, säger Alessandro till Hänt.

Det nya datumet som var satt var den 23:e juli men nu har paret alltså dragit tillbaka förlovningen och Vitaly har tagit sitt pick och pack och flyttat ut.

Därför tog det slut mellan Älskar, älskar inte-paret

I en intervju med Aftonbladet förklarar Alessandro att de båda kände att allting hade gått för snabbt. Men några ytterligare detaljer kring uppbrottet vill han inte gå in på i nuläget.

– Tyvärr har vi avbrutit förlovningen och han har flyttat ut. Det blev tyvärr inte det lyckliga slutet som vi hade hoppats på, säger Alessandro till Aftonbladet och fortsätter:

– Självklart så har jag varit otroligt ledsen och besviken. Att vi inte uppnådde de mål som vi satte upp är jobbigt.

Vitaly som kommer från Ukraina är fortsatt kvar i Sverige och paret har fortfarande kontakt med varandra.

– Vi har fortfarande kontakt med varandra. Vi kan föra vettiga dialoger.

Han berättar i samma intervju att det varit en jobbig tid men att han mår mycket bättre nu än tidigare. Dessutom har detta fått honom att hitta styrka i att byta karriär.

– Det här har också gett mig styrka att våga satsa på en ny karriär. Jag har också som mål att bli pappa på nytt. Jag vill skaffa barn och kanske hitta en ny framtida partner, även om det inte är aktuellt i dagsläget.

FOTO: Discovery+/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN