ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Erica bekräftar skönhetsingreppet – bilderna visar

27 okt, 2022 
Erica och Omer
Älskar, älskar inte-paret Erica Lindhoff och Omer har haft ett stormigt förhållande.
Nu bekräftar hon det gjorda skönhetsingreppet.
Se före och efter-bilderna här!
Annons
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogenBrand logo
Cathrine om Evangellos behöv att vara otrogen

Realityprogrammet Älskar, älskar inte är nu inne på sin tredje säsong i ordningen och har minst sagt tagit tittarna med storm.

Ett par som lyser med sin frånvaro under denna säsong men som var ett riktigt favoritpar hos många tittare under den andra säsongen är inga mindre än Erica Lindhoff, från Göteborg och Omer Farooq från Pakistan.

Men relationen efter inspelningarna har varit stormig och under våren opererades Erica dessutom för diskbråck vilket ledde till komplikationer. Detta gick ut över relationen och Omer lämnade äktenskapet och landet.

Annons

Så lever Erica idag – efter att Omer lämnade Sverige

Nu har det gått en tid sedan Omer plötsligt lämnade landet och Erica berättar i en ny intervju med Hänt att hon nu fokuserar på sig själv och sin hälsa – trots att uppbrottet från Omer tagit hårt.

– Nu säljer jag kläder, jag jobbar på klädbutik. Och det har hänt mycket roliga grejer, jag satsar mer på mig själv nu. Jag går en butikschefsutbildning, berättar Erica för Hänt.

Hälsan kämpar hon fortfarande med, hon har nu fått sina röntgenbilder och det har ännu inte blivit bättre.

Annons

– Jag har fått röntgensvaren på min nacke och det har blivit försämrat. Och ryggen fick jag också röntgensvar på och det är nervpåverkan och de vill inte operera igen.

Se bilderna efter Ericas skönhetsingrepp här!

Däremot så avslöjar hon en betydligt roligare nyhet – något som hon själv är väldigt glad över. Erica har nämligen varit nere i Turkiet och gjort ett skönhetsingrepp.

– Det var helt för min egen skull, det enda jag gjorde var att fixa min näsa. Jag är jättenöjd, jag har drömt om det sedan jag var 18. Så jag gjorde det när jag var 51, när halva livet har gått. Men jag är jättenöjd och jätteglad, säger Erica glatt.

Hon förklarar vidare att hon var lugn inför operationen och att läkarna hade tagit många prover innan ingreppet utfördes.

– De va väldigt måna om att jag skulle vara frisk inför operationen, så det kändes väldigt tryggt.

Det var inte Ericas första skönhetsingrepp – innan hon medverkade i Älskar, älskar inte berättar hon att hon gjorde en liten makeover.

Annons

– Innan Älskar, älskar inte så gjorde jag läpparna. Och fransar och grejer, så jag har inte gjort så mycket faktiskt, säger Erica.

Se före och efter-bilderna här!

Erica Lindhoff
Före
Erica Lindhoff
Efter
Annons

FOTO: Privat

Annons