ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Älskar, älskar inte-Ericas nya hälsobesked – efter misslyckade operationen

07 jul, 2022 
Älskar älskar inte-Erica och Omer har haft en trasslig relation.
Dessutom har hon varit inlagd på sjukhus för sin dåliga hälsa.
Nu berättar hon för Hänt hur hon mår efter den misslyckade operationen.
Annons
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inteBrand logo
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

Erica Lindhoff och Omer var ett av paren i den populära serien Älskar älskar inte.

Paret träffade varandra över internet och redan första gången de träffades gifte de sig. Erica hade en tid innan konverterat till islam och det var något som förde dem samman.

Men sedan inspelningen av programmet har förhållandet varit minst sagt turbulent. Under våren berättade Erica i en intervju med Hänt att Omer lämnat landet utan att berätta det för henne.

Han hävdar att han har begett sig till Portugal för att söka jobb då det, enligt honom, ökar hans chanser för att få stanna i Sverige. Det är däremot inget som Erica själv tror på. När hon ber honom att skicka bild på vart han är någonstans vägrar han nämligen.

Ericas egna ord om sveket: ”Orolig”

Bara ett par dagar efter Omers svek valde Erica att blocka honom överallt. Men senare hade de kontakt igen för att Erica ville förklara sina känslor för maken. Hon beskrev sin enorma besvikelse för Hänt.

Annons

– Jag skrev till honom att jag tillåter om du vill skilja dig från mig, för jag orkar inte leva i ovisshet mer. Det är en kulturkrock från helvetet, säger hon och fortsätter

– Nu är jag bara orolig för min hälsa. Jag bryr mig inte ens om honom längre. Ibland har jag svår värk i nacken, jag måste ta hand om mig själv. Jag har slösat all energi på honom och jag har väldigt lite energi kvar.

Jag har varit hos en neurologspecialist och fått en ny remiss till röntgen, som ska vara grunden i min utredning om jag behöver ytterligare operation”, skriver Erica till Hänt några dagar senare när hon uppdaterar om hälsoläget.

Nu har det gått fyra månader sedan paret sågs och Erica vet fortfarande inte vart Omer befinner sig.

Ericas hälsotillstånd – efter misslyckade operationen

För det trassliga förhållandet med Omer är långt ifrån det enda Erica oroat sig för under våren. Vid samma tidpunkt som Omer lämnade landet så låg hon inlagd på sjukhus för diskbråck. När Hänt nyligen pratade med Erica beskrev hon sitt månde efter en misslyckad operation.

Annons

– Jag har ju min hälsa som inte är bra med diskbråck och misslyckad operation så jag var väldigt svag, jag var ledsen, säger hon och fortsätter:

– Jag har burit på mycket själv. Jag har läkt mig själv med Guds hjälp. Så jag har lyckats ta mig tillbaka, jag känner mig starkare nu.

Samtidigt ser hon ljust på framtiden tack vare vissa nyheter i livet. Erica har stark tro på sin egen resa tillbaka.

– Tack vare mina fantastiska kollegor, så mår jag idag så mycket bättre.

Det låter som att oturen har vänt för Erica. Kul med det nya jobbet!

FOTO: discovery+

Annons