ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hasse ”Kvinnaböske” Anderssons ärliga ord om relationen till ex-frun

26 jan, 2023 
Hasse ”Kvinnaböske” Andersson
Countrystjärnan Hasse ”Kvinnaböske” Andersson har varit gift med Monica Forsberg i nästan 30 år.
Men det är inte det enda äktenskapet artisten varit i.
Nu berättar han om relationen till sin ex-fru.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihopBrand logo
Jonas Gardell och Mark Levengood separerar efter 37 år ihop

Den folkkära countrysångaren Hasse ”Kvinnaböske” Andersson, 74, slog igenom redan på 80-talet och fick ännu ett enormt uppsving när han medverkade i Melodifestivalen 2015 med bidraget som kom att bli en superhit – Guld och gröna skogar.

Idag har han tagit ett par steg tillbaka och prioriterar att spendera tid med sin hustru Monica Forsberg, 72. Paret har varit gifta i snart 30 år och kärleken sprudlar fortfarande mellan dem.

Men sanningen är den att de båda hade haft äktenskap som hade gått i kras när de träffade varandra i mitten av livet. I en intervju med Hänt berättar Hasse om relationen till sin ex-fru som än idag är en del av familjen.

Hasse ”Kvinnaböske” Andersson om relationen till ex-frun

Det var för många år sedan som relationen med ex-frun nådde sitt slut – men än idag hör hon och styvdottern till familjen och de spenderar ofta tid ihop, nu senast på nyår.

Annons

– På nyår kom min styvdotter och min ex-fru, och styvdotterns man. Så firade vi lite nyår. Vi åt tidigt på eftermiddagen för jag orkar inte sitta uppe och vänta på att klockan ska bli tolv. Vi hade det jättemysigt, berättar Hasse glatt för Hänt.

Fortsatt berättar han att de är mycket goda vänner och att hon alltid är med på familjens tillställningar.

– Min ex-fru hör ju också till familjen, hon är alltid med på alla jippon. Vi är jättegoda vänner.

Framtidsplanerna för Hasse och hustrun Monica

Även hustrun Monica har en karriär inom musik och låtskrivande. Hon var bland annat en av låtskrivarna till Carola Häggkvist superhit Främling. Hon är även översättare, barnboksförfattare, röstskådespelerska, skådespelerska, producent av dubbning och regissör.

Men både hon och Hasse har nu tagit beslutet att istället fokusera på varandra och lite välförtjänt ledighet. Hasse berättar i en intervju med Hänt att de varit ute på flera resor under föregående år och förhoppningen är att fortsätta med det.

– I höst har vi varit på några korta resor, vi var på Mallorca och vi var i Marbella och hälsade på Peter Flack, berättar Hasse och fortsätter:

– I början på december stack vi till London för att titta på ABBA, så tittade vi även på en musikalen Matilda. Vi åt gott och hade det skönt. Vi var bara där i tre dygn, men det behövs inte mer, bara komma ifrån lite.

FOTO: Johan Jeppsson/TT

Annons