ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så är relationen mellan Mirka Norrström och Sami Nikula idag

20 feb, 2023 
Mirka Norrström och Sami Nikula
Familjen annorlunda-profilerna Sami Nikula och Mirka Norrström fann en fin vänskap i varandra under inspelningarna.
Men hur ser deras relation ut idag?
Nu berättar Sami om den tuffa hösten som satt käppar i hjulet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

I många säsonger fick tittarna följa familjer med väldigt många barn i det folkkära programmet Familjen annorlunda. Bland annat medverkade tiobarnspappan Sami Nikula och trettonbarnsmamman Mirka Norrström under flera säsonger med sina respektive partners.

Idag lever Mirka som singel och lägger allt sitt fokus på sina barn och sina sociala medier. Även Sami har separerat från Matilda Nikula och har idag funnit en ny kärlek.

Men Familjen annorlunda-profilerna fann varandra och är idag goda vänner – även om livspusslet just nu har kommit emellan deras vänskap.

– Vi är bra vänner. Just nu har det varit lite sparsamt på den fronten, hon har fullt upp med sitt liv just nu. Vi pratar med varandra i telefon med jämna mellanrum, vädrar ur oss, säger Sami i en intervju med Hänt och fortsätter:

Annons

– Men vi båda är inne i perioder där det är mycket, så det blir väl lite tätare kontakt längre fram.

Alla barnen bor hos Sami Nikula – omtumlande hösten

Sami har varit inne i en hektisk period den senaste tiden och idag bor alla hans och Matildas gemensamma barn hemma hos honom.

– Det har varit en ganska omtumlande höst framförallt och en bit in på vintern här. Jag fick ju tillbaka ett av mina barn från Gotland. Och då var det mycket med att styra upp skolgångar och få in henne i familjen igen. Det var Pim, min mellandotter skulle man kunna säga, berättar Sami.

Samtidigt har han kämpat med utmattning och håller just nu på att återhämta sig. Men att få ihop livet med barn, jobb och ekonomi är inte helt lätt.

Annons

– Man får kämpa på här hemma och försöka få ihop allt med tid, pengar, jobb och allt vad det är. Jag har fullt upp med allting så jag hinner inte fundera så mycket. Men barnen blir ju större och det ger ju mer utrymme för egentid. Men jag har ju inte kommit så långt så jag har inte riktigt hunnit få smak på det ännu.

Mirka Norrström öppnar upp sig om tuffa tiden

Även Mirka har varit öppen kring att det sedan i somras har varit tuffare rent ekonomiskt med så många barn och skenande priser.

På en frågestund på Instagram tidigare berättade hon om den tuffa situationen och att hon är tvungen att tänka annorlunda när hon exempelvis handlar.

– Det är sjukt hur allt blir dyrt. Sjukt, alltså. Det påverkar. Till exempel sommaren är ekonomiskt den tuffaste tiden för mig när alla är hemma och äter mycket mer. Det går åt mycket mer pengar. När allt dessutom blir dyrare är det tufft. Man får verkligen leta efter reagrejer, mer än innan, säger hon.

Hon får dessutom en fråga om hon får någon extra stöttning ekonomiskt av sin ex-make Peter Norrström.

– Nej, exet hjälper inte mig med pengar, säger Mirka och förklarar att han betalar underhåll för deras gemensamma barn.

FOTO: Instagram/TV4

Annons