Så är Kylie Jenner och Travis Scotts relation efter uppbrottet

Så är Kylie Jenner och Travis Scotts relation efter uppbrottet
Kylie Jenner och Travis Scott gjorde slut tidigare i år.
Nu avslöjas sanningen om deras relation idag.
– De tillbringar tid ihop, säger en källa.
Annons

Realitystjärnan från tv-programmet Familjen Kardashian Kylie Jenner, 22, och rapstjärnan Travis Scott, 28, blev tillsammans under 2017. Det dröjde inte länge innan Kylie blev gravid och i februari 2018 föddes parets gemensamma dotter Stormi Webster.

Annons

I oktober bekräftade paret att de gått skilda vägar. Kylie Jenner skrev om uppbrottet på sin Twitter.

”Travis och jag är på god fot med varandra och vårt huvudfokus nu är Stormi. Vår vänskap och vår dotter är det jag prioriterar.”

Annons

Firade Halloween ihop med dottern Stormi efter uppbrottet

Under Halloween sågs de tillsammans för första gången sedan uppbrottet. De tog då med sig dottern till en pumpafarm. Travis Scott uppdaterade sin Instagram under besöket med bilder som visade en glad Stormi. Kylie Jenner postade även hon flera videos på sin Instagram story.

”Låt festligheterna starta”, skrev hon.

Trots att Kylie Jenner och Travis Scott inte sågs på varken bild eller film ihop förstod alla att de var där tillsammans då de uppdaterade från samma ställe. Genast började rykten om en återförening cirkulera.

Annons

Nu berättar en källa för sajten The Hollywood life att så inte är fallet. Anledningen till att de fortfarande ses är att de vill fortsätta skapa fina minnen för deras dotter Stormi.

– Kylie och Travis högsta prioritet är en hälsosam delad vårdnad för deras dotter Stormis skull, uppger källan.

Kylie Jenner och Travis kan återförenas

De firade Halloween ihop och har planer på att fortsätta fira olika högtider och event ihop i framtiden också. Det betyder inte att de är ett par igen.

– Kylie och Travis har inte hängt mer än de gjorde innan, de tillbringar tid ihop precis som de alltid har gjort trots uppbrottet. Kylie skulle aldrig hålla Stormi borta från hennes pappa och vet att det är så viktigt för Stormi att ha båda föräldrarna med sig i livet, säger källan.

Annons

Däremot stänger Kylie inga dörrar för en eventuell återförening i framtiden.

– Kylie är inte säker på hur hennes romantiska framtid kommer att bli och om det kommer att inkludera någon ny eller om hon kommer att återvända till Travis, uppger en annan källa till sajten.

FOTO: 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…