Så är Christian Bauers verkliga relation till Theo Wahlgren

Christian Bauer & Theo Wahlgren

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit ett par ett tag nu.
Nu berättar Pernilla om pojkvännens relation till sonen Theo Wahlgren.
– Otroligt glad och lycklig för det, säger hon.

Pernilla Wahlgren har många projekt i rullning och det ena avlöser alltid det andra. Hon kan därför ha svårt att hinna med familj och vänner ibland, och i Wahlgren & Wistam berättar hon nu att den senaste tiden absolut har varit en sån period.

– Vi har kört sju föreställningar på fyra dagar, och vi har haft dubbla föreställningar varje dag, säger hon.

Men när hon själv inte hinner vara överallt har hon Christian Bauer som ställer upp. Nu berättar hon om när Christian tog med hennes son Theo Wahlgren för att titta på fotboll.

Christian Bauer och Theo Wahlgren spenderade fars dag tillsammans

Det var på fars dag som Theo ville åka till O'learys för att titta på fotboll tillsammans med sin pappa Joachim Lennholm. Dessvärre behövde Joachim jobba och Theo hörde därför av sig till syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso istället. Men varken Bianca eller Benjamin kunde följa med sin bror, vilket fick Christian Bauer att hoppa in istället.

– Då har vi Christian vet du, som älskar fotboll och tycker det är så himla mysigt. Så han tycker det är skitmysigt att ha fått en liten bonusson. Så de var där i Mall of Scandinavia på O'learys och kollade på fotboll. Så himla gulligt, berättar Pernilla i podden.

Verkliga orsaken till Bachelor-parets plötsliga uppbrott

Pernilla Wahlgren om Theo och Christians relation

Sofia Wistam tar då upp att det är långt ifrån självklart att ens partner går ihop med sina barn, vilket Pernilla är väl medveten om.

– Jag är jätteglad för det. Det har ju varit något av det som jag har tänkt på, att om jag ska träffa någon så måste det ju lira med barnen också. Men jag är otroligt glad och lycklig för det, även om mina och hans barn är så stora, säger hon och fortsätter:

– Men ändå, Theo bor hemma och Christian hjälper verkligen till med att hämta och skjutsa och ställer upp otroligt mycket med grejer som han egentligen inte skulle behöva. Men som han gör för att han vill. Och jag är jätteglad och tacksam för det.

LÄS OCKSÅ: Därför kan Jesper och Mia Parnevik inte bo kvar i Florida

LÄS OCKSÅ: Så ser det ut hemma hos Linus Wahlgren – se bilderna inifrån här

SENASTE NYTT!