arvingarna

Så är Casper Janebrinks flickvän Therese relation till Arvingarna-fruarna

THERESE ANDERSSON, ARVINGARNA, ÅSA CARLSSON, THERESE LARSSON

Att fruarna till killarna i Arvingarna har en bra relation till varandra är allmänt känt.
Casper Janebrinks nya flickvän Therese är ny i gänget och nu avslöjar Lasseman detaljer om hennes relation till de andra fruarna.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lassemans bakslag i renoveringen
0:39

Efter reklamen: Lassemans bakslag i renoveringen

(0:39)

Slå på ljud

Det var i våras som Casper Janebrink, 52, och ex-hustrun Helena Janebrink, 45, meddelade att de går skilda vägar efter 20 år som gifta.

Kort därefter avslöjade Casper att han funnit kärleken i fastighetsmäklaren Therese Andersson, 34, och i september fick paret sitt första gemensamma barn, lilla sonen Hugo.

Sedan dess har paret njutit av bebisbubblan och trots att Arvingarna har fullt upp med krogshowen I love Arvingarna så verkar Casper hantera det hela med ro.

– Han brukar väl komma med någon kommentar om att nu har jag varit uppe här i natt två, tre gånger. Nej men det har inte märkts av någonting i showen. Vi har gjort det förut, har kollegan Kim Carlsson, 50, förklarat för Hänt.

Therese Larsson om relationen till de andra fruarna

Det är ingen hemlighet att fruarna till killarna i Arvingarna känner vara väl vid det här laget. Lassemans fru Therese Larsson, 47, har tidigare berättat för Hänt om relationen fruarna emellan.

– Vi har en fin relation allihop, jag umgås mest med Kim Carlssons fru Åsa Carlsson. Vi träffade våra män ungefär samma tid. Vi har hängt ihop väldigt mycket och har en nära relation, sa Therese då och fortsatte:

– Caspers fru Helena Janebrink och Tommy Carlssons fru Linda Carlsson träffar jag när det är något speciellt med Arvingarna. Vi har även en fin relation, såklart har vi hängt mycket backstage. Men jag har nog inte hängt lika mycket med Helena och Linda som Åsa, men vi alla träffas ju.

Lasseman avslöjar – så är Caspers flickvän

Sedan dess har det hänt en del. Numer är det ju Therese Andersson som står vid Caspers sida, och när Hänt når Lars "Lasseman" Larsson, 50, berättar han om nya konstellationen och hur Therese kommit in i gruppen.

– Ja men vi har träffats flera gånger absolut. Men sedan är det ju inte så att vi umgås så himla mycket privat. När vi har spelat tre dagar är det ju inte så att vi äter söndagsmiddag ihop, det gör vi ju inte, säger han till Hänt och fortsätter:

– Men på tillställningar så är vi ju hela gänget och det går jättebra!

FOTO: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN