ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marcus Noterius om värsta minnet i TV4 – tittarnas starka reaktioner

17 dec, 2022 
Marcus Noterius och Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon
TV4:s Marcus Noterius var för en gångs skull med i studion och inte på fältet.
Nu blickar han tillbaka på sina upptåg och möts av en hel del reaktioner.
”Mitt värsta minne är nog när jag kraschade”, skriver Marcus till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Steffos förklaring efter gästens känga i NyhetsmorgonBrand logo
Steffos förklaring efter gästens känga i Nyhetsmorgon

TV4:s reporter Marcus Noterius har gjort allt och lite till. Bland alla galna uppdrag har han bland annat badat isvak, kört rally och hissats upp i helikopter för att nämna några.

När han nu gästar Jenny Strömstedt i studion blickar han tillbaka på sina uppdrag.

Marcus Noterius om läskiga uppdraget – föll handlöst i sändning

Ett minne Jenny Strömstedt minns särskilt väl är när hon själv höll i en sändning och Marcus då gästade på länk. Han skulle åka rullskidor i en ramp – men det hela slutade tyvärr väldigt olyckligt. Noterius kraschade och kippade efter luft.

– Vi hade ju hjärtat i halsgropen och du hade gjort det här framför kamerorna. Hur var det med dig egentligen?, frågar Jenny

– Vi testade ju inte innan, pang på så att säga. Det var svårare än vad jag trodde ska jag säga. Jag tänker aldrig göra om det där, säger Marcus och fortsätter:

Annons

– Jag tappade luften, bröt ett revben och skrapade upp hela baksidan. Jag måste säga att det är lite smärtsamt att kolla på.

Marcus och Jenny pratar om hemska kraschen i Nyhetsmorgon.
Marcus och Jenny pratar om hemska kraschen i Nyhetsmorgon.

Marcus Noterius om upptågen – avslöjar sitt värsta minne

För Hänt berättar Marcus att det var första gången han gästade Nyhetsmorgons studio i sändning.

”Det var fantastiskt roligt att gästa studion. Faktiskt första gången jag var med i en sändning från Nyhetsmorgon-studion. Och jag tycker det är så härligt och skoj att prata med Jenny.”, skriver han till Hänt.

Hans värsta minne var en krasch i backhoppnings-backen i Åre.

”Mitt värsta minne är nog när jag kraschade i backhoppnings-backen i Åre. Mitt bästa minne... Det är så många, så svårt att välja något. Men kan avslöja att jag är med i en sak på Nyhetsmorgon inom närmaste veckan som var väldigt skoj att spela in.”

Annons

Han fortsätter:

”Jag tycker det är så skoj att träffa alla möjliga sorters människor och att få testa på olika utmaningar. Och jag blir så glad när tittarna verkar gilla det jag gör. Det stärker mig att fortsätta med utmaningarna”

Tittarnas reaktioner efter Marcus ord: ”Älskar hans upptåg”

Att tittarna uppskattar Marcus olika upptåg på TV4 råder det ingen tvekan om, flera reagerar glatt efter hans medverkan.

”De dagar du inte är med då är de verkligen något som fattas.. Finns ingen som bjuder på sig själv mer än du.”, skriver en tittare i en kommentar.

”Älskar hans upptåg i tv! Det förgyller totalt”, hälsar en annan.

Härliga Marcus! Mer av honom på TV4”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons