LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första orden

08 okt, 2020 
Marcus Noterius

Under torsdagens avsnitt av Nyhetsmorgon tvingades TV4 avbryta ett inslag med Marcus Noterius. Nu berättar reporter hur han mår efter olyckan i direktsändning. – Det var lite läskigt, säger han.

Annons
Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första ordenBrand logo
Marcus Noterius skadad efter olycka i Nyhetsmorgon – första orden

I torsdagens Nyhetsmorgon fick tittarna återigen se den populära programledarduon Jenny Strömstedt, 48, och Steffo Törnquist, 64. Jenny och Steffo har inte synts till i programmet ihop på ett bra tag, detta på grund av att Jenny har haft fullt upp med inspelningen av Tillsammans med Strömstedt, som hon gör tillsammans med sin make Niklas Strömstedt, 62.

Ordningen är nu återställd men radarparets comeback i rutan blev inte riktigt som de hade tänkt sig. I direktsändning skedde nämligen en oväntad händelse som gjorde både Jenny och Steffo rejält skärrade.

Marcus Noterius ord inför inslaget

Reportern Marcus Noterius, 44, dyker titt som tätt upp i Nyhetsmorgon och bjuder på inslag om allt mellan himmel och jord. Han testar ofta nya aktiviteter och är sällan den som inte vågar utsätta sig för risker. I torsdagens avsnitt skulle Marcus testa den nya hopp-hallen i Åre. Han skulle alltså åka skidor inomhus.

Annons

I ett inlägg på Instagram berättade Marcus om sina tankar inför uppdraget.

”Jag har gjort många galna saker i Nyhetsmorgon. Men. Känns som denna utmaning är den värsta hittills”, skriver han och fortsätter sedan:

”Bilden visar inte hur högt hoppet är. Lovar. Jaja. För sent att backa ut nu. Tror jag...”

Egna orden efter olyckan i TV4

Medveten om riskerna med att denna aktivitet valde Marcus Noterius att testa sina vingar och kasta sig rakt ut. Plötsligt gick någonting fel och reportern ramlade bakåt. Tittarna kunde höra en smäll innan TV4 avbröt inslaget.

I Nyhetsmorgon-studion väntade Jenny och Steffo, som blev rejält oroliga för sin kollega. Ett par minuter senare återvände Marcus till sändningen från hopp-hallen och kunde då meddela TV4-tittarna att han mår bra.

– Du skrämde slag på oss och tittarna! Hur mår du och vad hände?, undrar Jenny Strömstedt.

Marcus Noterius svarar då att han kom upp rätt i hoppet men att han sedan hamnade i fel position och därför trillade.

– Jag tappade andan och det var lite läskigt. Men det är ingen fara, jag mår bra, säger Marcus Noterius i direktsändning.

I ett meddelande till Hänt berättar TV4-profilen om upplevelsen.

”Det blev en rätt så rejäl krasch. Tappade andan... och lite skrubbsår. Men annars okej”, skriver han.

FOTO: TV4

Annons