LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så är Benjamin Ingrossos relation med Zara Larsson idag efter flirten

22 feb, 2021 
Zara Larsson, Benjamin Ingrosso
Världsstjärnan Zara Larsson har nyligen funnit kärleken i dansaren Lamin Holmén.
Men före det hade hon ett öga för Benjamin Ingrosso.
Nu ska Zara gästa hans program Benjamins, så här är deras relation idag!
Annons
TV: Benjamins ord om relationen med Amadeus – sov över hos CarolaBrand logo
TV: Benjamins ord om relationen med Amadeus – sov över hos Carola

Det var i början av året som Zara Larsson, 23, avslöjade att hon funnit kärleken på nytt sedan uppbrottet från modellen Brian Whittaker. Men redan innan dess hade hon hintat om att det fanns en ny kärlek i hennes liv.

Det visade sig alltså att det var dansaren Lamin Holmén, 28, som fångat hennes hjärta. Lamin är en svensk dansare och modell som bland annat dansat i Melodifestivalen och Allsång på Skansen.

Zara har bland annat bekräftat att paret hade känt varandra i flera år innan kärlek uppstod men har i tidigare intervjuer även sagt att hon inte kommer att avslöja hans namn.

– Vårat förhållande är superchill och privat vilket är skönt, för mitt senaste förhållande var väldigt offentligt. Det är skönt för nu när jag har blivit äldre har jag förstått att mitt liv inte behöver vara något som andra människor ska gotta sig i, sa Zara i höstas till Daily mail.

Zara Larssons drömpartner är Benjamin Ingrosso

Men efter uppbrottet från Brian Whittaker hade Zara fått upp ögonen för någon helt annan än Lamin – nämligen Benjamin Ingrosso, 23. Vid det laget var både Zara och Benjamin nyblivna singlar och de skapade stora rubriker när de flirtade öppet med varandra på Instagram. Det hela började med att Zara avslöjade att han var hennes drömpartner.

Annons

– En dröm är ju Benjamin Ingrosso. Alltså det är ju en våt jävla dröm man har. Så man ska vakna varje dag och han bara ”Jag har gjort pasta till frukost älskling” och jag säger ”Ursäkta var är mozzarellan?” och han säger ”Jo men den är här” sa hon då i videon.

Zara taggade Benjamin i inlägget och tillade även texten: ”Benjamin Ingrosso ska vi bli tillsammans”. Och strax därefter svarade Benjamin på kärleksinviten genom ett inlägg på sin Instagram story. I denna skrev han kort och gott: ”Okej vi kör”.

Efter det fortsatte artisterna att flirta med varandra. Men Benjamin har däremot förklarat i Rix MorronZoo att de bara är goda vänner.

Zara Larsson är en av gästerna i "Benjamins"

Efter Benjamins succé med Så mycket bättre har han nu tagit sig an ytterligare en utmaning i form av ett eget matlagningsprogram. Benjamins drar igång på TV4 nästa vecka och i programmet blandar han matlagning med sång och nya samtal med massa kända gäster.

Annons

En av Benjamins gäster är faktiskt ingen mindre än Zara Larsson. Till skillnad från flera av de andra gästerna kommer inte Zara sjunga i programmet. Hon nöjer sig helt enkelt med att bjuda på sig själv och äta av den goda maten. Kanske är hon även där för att få träffa Benjamin.

Zara Larsson
Zara Larsson är en av Benjamins gäster.

Idag följer Benjamin Ingrosso och Zara Larsson fortfarande varandra på sociala medier, men flörtandet mellan duon har avtagit. Däremot brukar Zara fortfarande gilla Benjamins bilder. Benjamin å andra sidan ligger lågt med att gilla Zaras bilder.

Men någon som står Benjamin väldigt nära är ju såklart hans storasyster Bianca Ingrosso, 26. Och hon brukar nämligen gilla Zaras bilder lite då och då.

FOTO: Karin Törnblom/TT, FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

Annons