Så är Allan och Linneas relation idag – efter bråken i Farmen

Allan och Linnea Farmen

Tv-profilerna Allan Eriksson och Linnea Klaar har inte haft en helt konfliktfri relation i Farmen.
Nu berättar Allan för Hänt vad det var som gjorde att de inte kom överens, och hur deras relation ser ut idag.

TV4:s stora succéprogram Farmen är inne på sin åttonde vecka, och snart kan man börja ana vem som kommer stå kvar som ensam vinnare på gården. Men trots att de som är kvar nu har lyckats ta sig såhär långt i tävlingen är stämningen på Farmen allt annat än bra.

Deltagarna har nämligen börjat störa sig en hel del på varandra, och någon som har uttalat sig om det ett flertal gånger är Allan Eriksson. Han är just nu storbonde på gården och i kvällens avsnitt berättar han hur irriterad han är på att inga hjälper till.

– Ingen erbjuder sig någonsin att hjälpa till, så det är ganska tråkigt. Inte med djuren och inte någonting. Det är dålig stil av dem, säger han innan han fortsätter:

LÄS MER: Farmen-Erik och Linnea avslöjar relationen i dag: ”Min livskamrat”

– Jag tror inte de bryr sig om den här Farmen eller djuren eller någonting. De är bara här för att synas på tv eller vinna pengar, så de skiter fullständigt i det här. Det är lite den känslan jag fått.

Infekterade relationen med Linnea Klaar

Några som det har skurit sig lite extra mellan på gården är Allan och Linnea Klaar och Karin Ström. När det är dags för Allan att välja vem som ska bli förstekämpe känner därför både Linnea och Karin att de är i riskzonen, men efter att Allan har gjort sitt val visar det sig att Linnea faktiskt kan andas ut.

Nu berättar Allan för Hänt varför han tror att han och Linnea inte kom överens i programmet, och hur deras relation ser ut idag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Linnea och Allans relation idag – oväntade vändningen

Det är många som har varit med i Farmen som har uttryckt att det är otroligt påfrestande att vara med i tävlingen. Förutom att man inte får lika mycket mat som är van vid så måste man dessutom hantera det sociala samt saknaden efter nära och kära. Och dessa faktorer är något som Allan absolut tror spelade in när det kommer till den infekterade relationen med Linnea.

”Varför det var dålig stämning mellan oss tror jag beror på att vi var helt slut som människor där och då”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Däremot ser situationen helt annorlunda ut idag, och nu kan han istället berätta att de har en bra och fin relation.

”Vår relation idag är bra och vi är goda vänner”, berättar han.

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot Karin Ström och Linnea Klaar i Farmen 2021

LÄS OCKSÅ: Farmen-Jennifer Schills svar efter fusk-anklagelserna: "Kanske"

Senaste nytt