Farmen-Jennifer Schills svar efter fusk-anklagelserna: "Kanske"

Karin Ström, Jennifer Schill

För några veckor sedan uppdagades ett mysterium på Farmen.
Det handlade om det spårlöst försvunna smöret – som någon tagit i smyg.
Deltagarna skyllde på varandra hit och dit och det ansågs som ett fusk. Men nu svarar Farmen-Jennifer på anklagelserna till Hänt.
Dramatik och svek i kvällens avsnitt av Farmen
Slå på ljud

Farmen 2021 är inne på sin åttonde vecka och nu är det inte många deltagare kvar, i Hänt plus kan man läsa om alla årets deltagare och även vem som tjänar bäst.

Den här veckan är det Allan Eriksson, 35, som fått äran att vara storbonde. Men som storbonde kommer även ansvar och några tuffa beslut. Det första beslutet Allan behövde ta var att utse en gårdskarl eller gårdsfru som skulle bo med honom i storbonde-stugan. Hans val landade på Daniel Tholén, 42.

I söndagens ting så blev det lite dålig stämning efter att Linnea Klaar, 27, och Karin Ström, 32, sagt att Allan lätt blir en annan person när han är hungrig. Detta var dock inget som Allan höll med om.

– Jag tycker att jag är en jättemysig kille, så jag tycker absolut att jag har lyckats med det sociala spelet, sa Allan då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Maten är bristfällig på Farmen

Att Allan lätt blir irriterad när han är hungrig är inte direkt någon nyhet. Han har tidigare berättat för Hänt att både Mary och Henrik fått sig några kängor.

– Jag brukar ryta ifrån lite till höger och vänster, det händer med jämna mellanrum, jag har ju en tendens att bli lite ”hangry”, sa han då till Hänt.

Maten på Farmen har därför länge varit lite av en vattendelare. Men något som de flesta kan hålla med om är att det inte alltid finns så mycket mat. Därför blev det kanske extra känsligt när smöret försvann för några veckor sedan.

Då beskyllde deltagarna varandra hit och dit och ingen vågade erkänna vem som tagit smöret. Detta ledde till att vissa kanske såg det som ett fusk, då maten ska delas upp rättvist.

En annan sak som försvann var honungen, men det brottet klarades upp ganska snabbt. Jennifer Schill, 30, har nu även erkänt för Hänt att det var hon som låg bakom den kuppen.

”Ja vad ska man säga, jag har ju erkänt ett brott: honungen, o där var ju faktiskt inte Philip heller oskyldig.”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

Farmen 2021

Daniel tog upp problematiken kring tjuvarna.

Foto: TV4

Farmen-Jennifers kryptiska svar kring smöret

Men mysteriet kring smörets försvinnande är fortfarande inte uppklarat och nu kommer Jennifer med ett kryptiskt svar.

”Men när det kommer till smöret så behåller jag my rights to remain silent.”, skriver hon till Hänt.

Samtidigt konstaterar hon att "smör-tjuven" inte verkar vilja göra sig känd, men att det fortfarande finns hopp för tittarna att faktiskt få reda på vem den skyldige är.

”Det verkar som att smörtjuven vill hålla låg profil, men ryktet säger att de kommer komma fram till slut vem som tog de. Kanske är de jag kanske är de någon annan, vem vet.”, skriver hon och fortsätter:

”Jag tror att det är någon som har ett R eller ett L i sitt namn.”

Alla deltagare i Farmen har dock ett L eller ett R i sina namn, så den ledtråden var därmed inte särskilt givande.

FOTO: TV4

LÄS OCKSÅ: Allan Eriksson om bråket i Farmen – sanningen om utskällningen till Mary

LÄS OCKSÅ: Phillip-Lloyd Rochester berättar sanningen om tjuvarna på Farmen

FRÅN FÖRSTASIDAN