TV4-kollegornas ord till Soraya – efter beskedet om framtiden i tv

Soraya Lavasani.

TV4-programledaren Soraya Lavasani har varit borta från Nyhetsmorgon under en längre period.
När hon under förra veckan fyllde år passade kanalen på att gratta henne på Instagram – och kom också med ett framtidsbesked för programledarens comeback.
Nu hyllar Soraya Lavasanis kolleger henne.

Programledaren Soraya Lavasani, 39, har under årens gång blivit en av tittarnas favoriter i tv-rutan. Tillsammans med sin före detta parhästen Jesper Börjesson har hon bjudit på många skratt och härliga stunder när hon programlett Nyhetsmorgon. Men under det senaste året är med många som har upplevt att det varit tomt i programmet då Soraya Lavasani inte längre är med.

Den populära profilen gick nämligen i början av mars förra året på föräldraledighet och i mitten av april födde hon lilla Winston. Soraya Lavasani och maken Ralph Olsson har sedan tidigare dottern Bianca tillsammans.

LÄS MER: Soraya och Jespers återförening – hinten om en comeback

Under mammaledigheten är det många tittare som saknat programledaren och varit nyfikna på när hon kommer tillbaka då det nästan har gått ett år sedan hon försvann från rutan. Följarna har dock kunnat följa henne på sociala medier där hon delat med sig av sin vardag med som småbarnsförälder. Hon har också varit öppen med både de positiva och negativa sidorna som kommer med att vara tvåbarnsmamma, och hennes ärliga inlägg har uppskattats av många.

Sorayas ord om comebacken i Nyhetsmorgon

Men nu har det snart dags blivit dags för Soraya Lavasani att göra comeback i Nyhetsmorgon efter över ett år.

På Instagram avslöjade hon i mitten av februari att hon snart är tillbaka.

”I mars förra året var jag sjuk i covid. Trots att jag var höggravid klarade jag mig med endast milda symtom. Nästan ett år senare har jag kvar antikroppar och det känns väldigt skönt inför jobbstarten om några veckor. Tacksam!”

Och i kommentarsfältet var det många utav hennes följare som var lika glada som tv-stjärnan – främst över nyheten att hon snart är tillbaka i rutan igen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kollegernas ord till programledaren

Den sista februari fyllde Soraya Lavasani 39 år – något som TV4 valde att uppmärksamma och lade ut en grattishyllning till programledaren på Instagram. De valde också med att komma med en hint om att tittarna snart kommer att få se henne i rutan igen.

GRATTIS Soraya! I dag fyller vår kära Soraya Lavasani år! Vi ser fram emot att träffa dig snart på jobbet igen, kompis. Hoppas du har en härlig dag”, skrev kanalen.

Det var många av hennes TV4-kolleger som passade på att skicka sina hälsningar.

”Grattis Soraya Lavasani”, skriver Tilde de Paula Eby.

”GRATTIS BÄSTA Soraya Lavasani!!!”, skriver Axel Pileby.

Soraya Lavasani lade även ut en bild på sin födelsedag på sin egen Instagram och även där grattade bland annat kollegerna henne.

”HURRA för dig!!!”, skriver Henrik Alsterdal.

”Grattis! Ses imorgon”, skriver Sofia Geite.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula Ebys ord till David Hellenius efter splittringen

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på doktor Mikael Sandström och Lotta Engbergs hus