ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Runar Sögaards nya avslöjande om kärlekslivet – nu berättar han

20 jun, 2023 
Frida Eklöf
Elin Jonasson
Runar Sögaard
Runar Sögaard har många bollar i luften.
Men hur går det egentligen med kärlekslivet?
För Hänt avslöjar han hur det står till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svekBrand logo
Amadeus Sögaards första ord om uppväxten – efter Carola och Runars svek

Runar Sögaard, 55, är en norsk expredikant som gjorde sig ett namn i Sverige när han gifte sig med ex-makan Carola Häggkvist, 56. Deras äktenskap var då bland de mest omskrivna i landet.

Det är över 20 år sedan som de gick skilda vägar efter en turbulent tid tillsammans med många dramatiska händelser. Tillsammans fick ex-makarna sonen Amadeus, 25, som är en framgångsrik fotbollsspelare.

Runar Sögaards nya avslöjande om kärlekslivet

Efter att Runar och Carola valde att gå skilda vägar dröjde det inte länge innan Runar 2008 gifte sig med Jessica Karlsson. Tillsammans har ex-paret två söner och det var under 2017 som de valde att separera.

Och vi kan ju inte låta bli att undra om Runar har funnit kärleken i någon ny på senaste tiden.

– Kärlekslivet är dött, helt dött. Dels har jag inte tid för det, jag har en del jobb nu och sen har jag ju mina ögonstenar, dem tar den lilla tiden extra som jag har. Sen känner jag mig ganska nöjd, jag känner mig jättenöjd med livet just nu. Jag håller inte på och letar, det gör jag inte, utan det får komma och den som kommer blir förmodligen väldigt bra, och förhoppningsvis blir det bättre än vad det varit, säger Runar i en intervju med Hänt.

Runar Sögaard släpper ny bok: ”Huvuden kommer rulla”

Runar släppte nyligen en nyutgåva av självbiografin Gud gav oss tio budord - jag har brutit mot nio av dem, och bara en månad efter bokreleasen har han börjat skriva ytterligare en.

Annons

– Jag har precis släppt min självbiografi, så det har varit väldigt mycket kring den och det kommer det fortsätta vara hela sommaren. Min nästa bok kommer i slutet av september när bokmässan är i Göteborg. Så där har vi deadlines upp till öronen.

Runars kommande bok skulle han själv inte beskriva som en självbiografi utan snarare en bok om hans tid i fängelset. Det var i februari 2019 som Runar dömdes i tingsrätten till ett år och åtta månaders fängelse för tre fall av grovt bokföringsbrott och 20 fall av skattebrott.

– Det är en återberättelse av den bisarra resan jag befann mig på i 14 månader. En återberättelse om den sinnessjuka resan och bisarra händelser som jag konfronterades med, upplevde, såg på nära och hörde talas om. Jag intervjuade ju nästan 200 fångar, jag satt i sju fängelser på 12 månader. De slängde mig i en isoleringscell i 43 dygn och jag hungerstrejkade i 67 dygn och däremellan var det hur mycket annat sjukt som helst.

Och läsaren kan minst sagt förvänta sig mycket i den kommande boken.

– Det ska bli en väldigt innehållsrik bok, och det kommer nog, skulle jag tro, resultera i att en del huvuden kommer rulla, säger han till Hänt.

FOTO: HÄNT TV

Annons