LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rolf Lassgårds kyss med kändiskvinnan – nu kommer det fram

20 feb, 2023 
ROLF LASSGÅRD, LENA OLIN
Rolf Lassgård har nyligen funnit kärleken på nytt efter skilsmässan från ex-hustrun Birgitta.
Nu är det flickvännen Beatrice som fångat hans hjärta.
Men det kommer också fram att han kysst en annan kvinna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casanovas om känslorna inför Mello 2023Brand logo
Casanovas om känslorna inför Mello 2023

Rolf Lassgård, 67, är en av Sveriges främsta skådespelare och under de senaste åren har vi fått se honom i storfilmer som En man som heter Ove, Jägarna och Min pappa Marianne. Nu är han dessutom högaktuell i den nya filmen Andra akten där han spelar mot Lena Olin, 67.

Med andra ord händer det mycket just nu i Rolf Lassgårds karriär och så är det även på det privata planet. I mars 2021 gick Lassgård ut med att han och Birgitta Lassgård, 68, går skilda vägar efter 38 år ihop. Ex-makarna bodde tillsammans i en villa i Gävle i nästan 17 år men efter skilsmässan valde Rolf att flytta ut och Birgitta att bo kvar.

– Jag tror att jag kommer att hamna nere i Skåne till att börja med och sen kommer jag att försöka hitta en lägenhet här i Gävle förhoppningsvis, sa Rolf Lassgård då till Gefle Dagblad.

Annons

Rolf Lassgård har funnit kärleken på nytt

Sedan dess har han bott i Skåne och nyligen avslöjade han att han funnit kärleken på nytt. På premiären av filmen Andra akten kom Rolf Lassgård nämligen tillsammans med sin kärlek Beatrice.

Sedan dess har paret varit fåordiga kring sin kärlek men de verkar väldigt lyckliga och det är även Rolfs dotter Hanne.

– Det är väl klart att det är en ny situation men han är ju i dagsmått ändå ung, kan man ju säga. Han är 67 år och han har förhoppningsvis många år kvar tänker jag. Och att inte behöva vara ensam utan att få vara lycklig, det unnar jag ju honom, det unnar jag båda mina föräldrar, sa hon till Hänt.

Kändiskvinnan om kyssen Rolf Lassgård

Det senaste året har gått till att spela in filmen Andra akten tillsammans med Lena Olin. Det blev många kyssar och intima scener i serien. I en ny intervju med Amelia berättar Lena nu om hur det var att kyssa Rolf.

Annons

– Rolf är otroligt trivsam och mysig att vara med. Vi kunde filma klockan två på morgonen, var jättekalla, men ändå flamsa. Han är nog en bra äkta man, säger Lena till tidningen och berättar hur det var att pussa honom:

– Jättetrevligt, absolut. Jag har gjort många kärleksscener och nakenscener och det har bara fortsatt. I Hunters gjorde jag en kärleksscen med en kille som är 25. För min skull var en intimitetskoordinator med. ”Är du okej?” frågade koordinatorn. ”Du ska nog fråga honom, 25-åringen”, sa jag.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Karin Törnblom/TT

Annons