ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rolf Lassgårds dotter Hanne bryter tystnaden om flickvännen Beatrice

15 feb, 2023 
Hanne Lassgård, Beatrice och Rolf Lassgård
Rolf Lassgård har funnit kärleken igen efter skilsmässan.
I en intervju med Hänt berättar nu hans dotter Hanne Lassegård för första gången om sin pappas kärlekslycka.
– Han är ju i dagsmått ändå ung, kan man ju säga, säger Hanne till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till SverigeBrand logo
När Hollywood kändisen Tom Hanks kommer till Sverige

Hanne Lassgård, 36, är uppvuxen med en av våra största skådespelare. Som dotter till Rolf Lassgård, 67, lärde hon sig tidigt att följa sina drömmar.

Idag lever Hanne och hennes make David Lassgård, 41, i Colombia. Det var för ett halv år sedan som makarna flyttade dit tillsammans med sin familj för att fortsätta utveckla sitt kaffeföretag.

– Vi förmedlar kaffe från Colombia från en kaffegård här och en stor del till varför vi flyttade hit var då för att komma närmare den produktionen, säger Hanne.

– Tanken är egentligen att vi svenskar är såna kaffeälskare och vi vill få in svenskar på ny väg med just vårt kaffe. Det unika är att allting görs på en och samma plats och det finns inga mellanhänder, säger David.

Annons

Hanne Lassgård om föräldrarnas skilsmässa: ”Jag vill bara se de lyckliga i slutändan”

Hannes föräldrar Rolf och Birgitta Lassgård, 68, var gifta under 38 års tid. Men för ganska precis två år sedan avslöjade makarna att de skulle skiljas.

– Jag är ju en vuxen person som har min egna familj men det är klart att det är jättetråkigt att de kände att de ville göra det. Men om det gör mina föräldrar lyckliga så är även jag lycklig. Jag har en jättebra relation till båda mina föräldrar och jag vill bara se de lyckliga i slutändan, säger Hanne till Hänt om skilsmässan.

Rolf Lassgårds dotter Hannes första ord om sin pappas nya flickvän

Familjen Lassgård har däremot precis fått tillökning då Rolf tidigare i veckan avslöjade att han har en ny flickvän. Tillsammans med kvinnan Beatrice dök han nämligen upp på filmpremiären av Andra akten och bekräftade relationen.

– Det är väl klart att det är en ny situation men han är ju i dagsmått ändå ung, kan man ju säga. Han är 67 år och han har förhoppningsvis många år kvar tänker jag. Och att inte behöva vara ensam utan att få vara lycklig, det unnar jag ju honom, det unnar jag båda mina föräldrar, säger Hannes.

Har du fått träffa Beatrice?

– Nej, vi är ju här så tyvärr inte.

Lite facetime kanske?

– Nej inte än men vi får se.

FOTO: TT/Shimoda media

Annons