BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rolf Lassgårds nya flickvän Beatrice – två år efter skilsmässan

13 feb, 2023 
Det har gått två år sedan Rolf Lassgård skilde sig.
Nu bekräftar skådespelaren att han hittat kärleken igen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”Brand logo
Därför kollar inte Samuel Fröler på sina egna insatser: “Färgar mig”

Kärleken spirar för skådespelaren Rolf Lassgård, 67. Under galapremiären för filmen Andra akten på Dramaten dök han upp med sin nya kärlek Beatrice.

Det var i mars 2021 som den folkkära skådespelaren kom med beskedet att han och Birgitta Lassgård gått skilda vägar. Detta efter 38 år vid varandras sida. Rolf har tidigare berättat att skilsmässan var en odramatisk sådan och de skildes åt som vänner och har tre barn ihop.

– Det är inga konstigheter. Vi har levt otroligt länge tillsammans och det här är något vi har kommit fram till tillsammans. Vi har valt att gå skilda vägar, men är fortfarande vänner. Och vi har tre fantastiska barn ihop och tre finfina barnbarn så det finns liksom ingen konflikt här på det sättet, sa han till Gefle Dagblad.

Annons

Rolf Lassgård bekräftar nya kärleken

Men nu har han alltså funnit kärleken på nytt! Det var under söndagen som Rolf Lassgård, som är högaktuell i filmen Andra akten, dök upp på premiären tillsammans med en tjej vid sin sida.

På den röda mattan syntes han posera tillsammans med filmteamet som bland andra består av Lena Olin. Men i bakgrunden syntes han mingla tillsammans med någon annan – nämligen han nya kärlek Beatrice.

För Aftonbladet kunde han under kvällen bekräfta att det var hans flickvän som han syntes hålla om.

Är det din flickvän?

– Ja, säger han med ett stort leende till Aftonbladet.

I övrigt vet vi inte mycket mer om tjejen som ska ha fångat Rolfs intresse.

Rolf Lassgårds flytt till Skåne från gemensamma bostaden i Gävle

Rolf och ex-hustun Birgitta var bosatta i Gävle under 17 år men när de beslöt sig för att gå skilda vägar flyttade Rolf och Birgitta bodde kvar. I en tidigare intervju med Femina berättade han att det var Skåne som lockade.

Annons

– När det var dags för skilsmässan, som naturligtvis är en omvälvning i livet, så kan man agera på olika sätt. Det kändes intressant att ta reda på hur den här andra akten skulle se ut, och inte bara ut och jaga direkt, så där manligt. I stället ville jag ta det lugnt och ha tid att låta livet komma till en, säger han och fortsätter:

– Jag har länge haft en önskan om att bo på landet. I början hade jag också min dotter och barnbarn nära, men nu har de flyttat. Jag vet inte om jag blir kvar här, men det är lockande.

FOTO: TT

Annons