LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rolf Lassgårds kryptiska svar om förlovning – visar upp ringen

28 mar, 2024 
Maria Broberg
Rolf Lassgård och flickvännen Beatrice hintar om att de har förlovat sig.
Nu visar de upp ringen på röda mattan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fredrik Hallgren visar upp nya kärleken Agnes HirdwallBrand logo
Fredrik Hallgren visar upp nya kärleken Agnes Hirdwall

Skådespelaren Rolf Lassgård, 68, var gift med hustrun Birgitta Lassgård, 68, under 38 års tid. Men i mars 2021 avslöjade makarna att de skulle skiljas.

Under galapremiären av filmen Möte i Rom, som Rolf har en roll i, dök Beatrice upp på röda mattan med en ring på sitt vänstra finger, rapporterar Aftonbladet.

Rolf Lassgårds flickvän Beatrice visar upp ringen – kryptiska svaret: ’’Kanske det’’

Det var i tisdags som det var galapremiär för filmen Möte i Rom där Rolf Lassgård spelar en av huvudrollerna. På röda mattan syntes skådespelaren posera med sina kollegor – medans flickvännen Beatrice höll sig undan från kamerorna.

Strax innan det ringdes in för visningen av filmen lyckades Aftonbladet byta några meningar med paret. En ring hade skymtats på Beatrices finger under kvällen och när reportern frågar om det är en förlovningsring svarar de:

Annons

– Kanske det, sedan log de stort och gick i armkrok in i biografsalongen.

Dottern Hanne om Rolf Lassgårds stora kärlekslycka med Beatrice

Under 2023 pratade Hänt med Rolfs dotter Hanne Lassgård, 37, då berättade hon om tankarna kring sin pappas kärlekslycka.

– Det är väl klart att det är en ny situation men han är ju i dagsmått ändå ung, kan man ju säga. Han är 67 år och han har förhoppningsvis många år kvar tänker jag. Och att inte behöva vara ensam utan att få vara lycklig, det unnar jag ju honom, det unnar jag båda mina föräldrar, sa då Hanne till Hänt.

FOTO: TT

Annons