robinson 2022

Robinson-Nathalies ord om Pelle Lilja - efter sprickan i programmet: “Skillnad på oss”

Nathalie Johansson och Pelle Lilja

Under söndagens avsnitt var Nathalie Johansson tvungen att lämna Robinson.
Nu berättar hon om sprickan mellan henne och Pelle Lilja.
Men hur ser deras relation ut idag?
Farliga ögonblicket i Robinson: ”Skorpioner”
0:32

Efter reklamen: Farliga ögonblicket i Robinson: ”Skorpioner”

(0:32)

Slå på ljud

Den andra säsongen för i år av Robinson är i full gång! Det är nämligen något som är nytt – två säsonger under året istället för en. En nyhet som minst sagt gjorde Robinson-älskarna överlyckliga!

Redan från första avsnittet har det varit full dramatik på ön i Malaysia och i det absolut första avsnittet var det två stycken som tvingades lämna – redan innan det stora äventyret ens hade börjat.

Nathalie utvald till duell – tvingades lämna tävlingen

Under söndagen var det återigen dags för öråd där en av deltagarna var tvungen att lämna Robinson. Denna gång lämnade lag syd sin strand för att återvända utan en av sina lagmedlemmar.

Under örådet stod det klart att Sofia Spendler fått minst röster. Men efter att hon slagit sönder urnan visade det sig att hon fick välja en deltagare att tävla mot i en duell – den som förlorar tvingas då lämna huvudprogrammet, men får en möjlighet att kämpa sig tillbaka i Gränslandet.

Hon valde då Nathalie Johansson som under dagen hade skadat sig under en tävling – dessutom har de båda varit öppna med att de inte är varandras bästa vänner.

– Sofia visste ju att jag hade varit skadad tidigare, och under dagen så skadade jag mig under en tävling. Så för mig var det självklart att hon skulle välja mig. Vilket av henne är en smart taktik, att välja den svagaste om man verkligen vill vara kvar. Där och då var jag skitförbannad. Nu kan jag nånstans se varför hon gjorde det. Men ja, vi är olika personer, berättar Nathalie i en intervju med Hänt.

Hon berättar också att äventyret var betydligt mer påfrestande än hon hade kunnat ana – och en detalj hon inte hade tänkt på var att man kanske inte skulle komma överens med alla.

– Jag skulle ju aldrig att välja att vara runt några av de människor jag har varit tvungen att vara runt i den här gruppen hemma. Och det var också påfrestande.

Nathalie om sprickan mellan henne och Pelle på ön

Ytterligare två stycken som inte riktigt var varandras favoriter var Pelle Lilja och just Nathalie som under söndagen tvingades lämna. I intervjun med Hänt berättar Nathalie att det inte är någon skillnad på deras relation idag och hur den var i Malaysia.

– Jag skulle väl inte säga att det är någon skillnad på oss, alltså någon skillnad i våran relation. Jag var väldigt öppen och tydlig med att jag inte tycker om hans approach. Och jag vet att han känner detsamma. Vi har inga ”hard feelings” mot varandra, men vi är två olika människor, säger Nathalie till Hänt.

När Hänt pratar med Pelle medger även han att deras relation inte var den bästa på ön – men att de samtidigt inte har något emot varandra.

– Vi har egentligen ingenting emot varandra. Men där på ön, jag kan erkänna att jag tyckte att hon bidrog minst rent tävlingsmässigt. Och därmed var tävlingsmässigt en belastning för laget, säger Pelle till Hänt och fortsätter:

– Men vi har ingenting emot varandra idag. Men där på ön kunde jag väl känna att jag inte var hennes favorit, även om vi inte tyckte illa om varandra. Men då blir ju inte hon min favorit heller.

Pelle lägger även till att de sågs när delar av Robinson-gänget umgicks i Stockholm och att de då hade varit trevligt! Skönt att de kan lämna gammalt groll i Malaysia!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN